Tunsori bob scurt – 21 Modele in tendinte in 2023

Tunsori bob scurt, idei pentru obtinerea unui look modern si practic in 2033.

Aceste tipuri de tunsori sunt populare de zeci de ani, dar cele moderne sunt cu adevarat unice prin versatilitatea si stilul lor mai tineresc. Incorporand culori frumoase, forme si dimensiune, tunsorile bob scurt pot sa fie purtate de orice femeie care doreste sa incerce ceva nou si practic.Printre cele mai moderne versiuni ale bobului scurt, regasim modele inversate, cu scari, super scurt, cu suvite, onduleuri si numai. Stilul se poate adapta oricarei varste, forme a fetei si tip de par.  Pentru a obtine cea mai buna varianta, puteti opta pentru variante A-line, inversat, bob rotund, cu breton sau fara. Indiferent de modelul ales, trebuie sa discutati cu stilistul vostru.

 

1. Tunsoare bob – pixie. Cea mai scurta varianta de bob si cea mai excentrica, este o alegere perfecta pentru persoanele care isi doresc par scurt si scari, incorporate impreuna cu o nuanta in tendinte.

tunsori bob scurt pixie

 2. Bob scurt pentru parul fin. Fara breton, doar o carare intr-o parte si se obtine acest look chic, destinat in special parului subtire, care se aseaza foarte frumos.

 tunsori bob scurt par fin

3. Scurt cu breton drept. O super varianta, bretonul inspiratie anii 1920, dar si nuanta parului, sunt super atuu-uri pentru a obtine un look perfect.

tunsori bob scurt breton drept

4. Bob inversat scurt, cu o 2 nuante. Blond si brunet ascuns, plus aceasta tunsoare moderna, va garanteaza un look in tendinte anul acesta.

 tunsori bob scurt inversat

5. Bob scurt, undercut. Ce implica? Partea de sub straturile superioare este rasa, o tendinta super populara anul acesta. Puteti opta si pentru diverse forme geometrice.

6. Bob scurt, rotund, cu scari. Pentru doamne, aceasta tunsoare este o alegere excelenta, parul pana la nivelul barbiei, dar si nuantele deschise, confera acestui look clasa si modernism.

 7. Scurt, scari si foarte mult volum. Datorita scarilor super scurte, se poate obtine foarte mult volum si un look de 10.

8. Onduleuri pe un par scurt. Arata foarte bine, mai ales daca se incorporeaza suvite blond, caramel sau cam orice va avantajeaza.

 9. Tunsori bob scurte, usor asimetrice. Urmatorul look este in tendinte, avem onduleuri, asimetrice, un roscat puternic cu radacini crescute.

10. Permanent cu onduleuri mari. In tendinte, volum si suvite caramel.

  

Speram ca toate idei de tunsori bob scurt sa va inspire pentru a aduce schimbari look-ului actual. In contextul tendintelor, tunsorile bob scurt sau pixie au fost cele mai inspirate alegeri pentru o schimbare de look.

Alte recomandari:

11. Tunsoare bob pentru doamne. Doua nuante pentru un look modern

12. Tunsoare tinereasca si moderna. Nuantele naturale sunt in tendinte

 
13. Tunsoare scurta in nuante inchise. Stratificarea confera volum

14. Tunsoare eleganta pentru doamne. Nuante deschise pentru un aspect modern

 15. Bob scurt filat. Recomandat parului subtire

16. Tunsoare bob asimetrica. Extra volum si o nuanta minunata

 17. Tunsoare pentru doamne. Nuante de blond inchis sunt perfecte

18. Tunsoare in nuante deschise. Stratificarea confera de doua ori mai mult volum

 
19. Tunsoare pentru doamne. Volum parului subtire

20. Tunsaore moderna cu volum pentru doamne. Nuantele de roscat pun in evidenta look-ul

  

Sursa pozelor : pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published.