Tunsori tineresti pentru doamne 50+

Tunsori tineresti pentru 50+, stiluri care va pot intineri instant.

In tinerete, doamnele jongleaza cu tot felul de tunsori si coafuri, in cautare de schimbari noi. Nimeni nu se teme ca ar arata ridicol, ci vad schimbarile ca pe provocari. Insa, dupa o vreme, fiecare femeie isi gaseste propriul stil, acelas care sa o avantajeze din toate punctele de vedere.

Din pacate, pe masura ce imbatranim, parul trece prin mai multe etape, isi pierde pigmentul, rezultand un par carunt. Textura poate deveni aspra, in plus parul are tendinta de a se subtia. Toate aceste lucruri pot sa fie dificile in a gasi o tunsoare avantajoasa. Ce tunsori, dar si nuante alegeti?

 


 

Colorarea parului este o modalitate de a revitaliza profunzimea, dimensiunea si stralucirea parului si va poate intineri cu multi ani. In plus, puteti opta pentru tunsori in stil scurt, stratificate care adauga instant volum si textura.

Tunsori tineresti pentru 50+, galerie foto si sugestii

Tunsoare bob inversat. O super tunsoare pentru doamnele care au firul de par subtire, se obtine volum instant prin intermediul scarilor scurte.

 


tunsori tineresti pentru 50+ bob

 

Tunsoare pentru parul ondulat. Un stil rcomandat pentru doamnele care au un par cret, observati frumusetea suvitelor carunte. Bineinteles, se poate opta si pentru alte nuante in ceea ce priveste suvitele.

tunsori tineresti pentru 50+ ondulat

Tunsoare cu scari scurte in crestet si breton. Nuanta super deschisa confera aspectului un look glam, elegant si modern.

 


tunsori tineresti pentru 50+ volum

Tunsoare scurta cu scari si par scurt in zona gatului. Si doua nuante diferite, contrastante, o alegere excelenta pentru doamne trecute de 50 de ani.

 


 

tunsori tineresti pentru 50+ curte

Tunsoare medie, cu scari lungi si doua nuante in acelasi look. O idee de look care intinereste foarte mult este de a incorpora doua nuante, intr-o tunsoare super dinamica.

tunsori tineresti pentru 50+ doua nuante

Alte modele de tunsori tineresti pentru 50+

 


Dupa cum observati, suvitele deschise, dar si scarile nu lipsesc din aceaste tunsori. Se obtine volum, textura, dimensiune si un look tineresc.

 


 

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.