Nuante cenusii par grizonat – Cele mai bune nuante pentru parul carunt

Nuante cenusii par grizonat, cele mai bune pentru a vopsit in mod avantajos un par carunt? De ce aceasta nuanta? O sa va aratam explicit in acest articol, insotit si de materiale grafice. Diferentele sunt colosale, rezultatele obtine prin optarea pentru o nuanta cenusie, gri, silver, sunt imense.

Un par frumos tuns, vopsit si coafat va poate sa va simtit bine in pielea voastra, dar si mult mai tinere. Fie ca optati pentru tunsori moderne sau nuante de par potrivite, look-ul vostru trebuie va faca sa va simtiti tinere si fabuloase. Indiferent daca ati trecut de varsta de 40 de ani sau pur si simplu ati inceput sa incaruntit, puteti opta pentru un look care sa va sporeasca increderea in voi, dar sa si taie cativa ani de prin tunsorile si nuantele de par pe care le adoptati.

 Faptul ca ati incaruntit nu inseamna ca nu puteti opta pentru un look in avantajul vostru. Exista foarte multe optiuni pentru a crea un look tanar, fabulos si modern. Atunci, de ce sa nu apelam la nuante de blond cenusiu? Aceasta nuanta este extrem de populara si se poate obtine extrem de usor.Nuanta de blond cenusiu este atat de dulce si magnifica, prin evidentierea culorilor care se combina foarte bine cu parul grizonat. Puteti opta pentru orice lungime de par, dar si pentru coafuri diverse, moderne sau mai clasice.

Dupa cum vedeti in galeria noastra, s-au indepartat nuante de roscat, brunet, saten inchis, blond, care au fost inlocuite cu nuante cenusii par grizonat. Astfel, nuanta are o intretinere mai redusa, comparativ cu alte nuante, care, o data ce cresc radacinile vizibil, diferentele de nuante se vad inestetic.

Blondul cenusiu se amesteca in mod inteligent cu par grizonat, cand parul creste, acesta nu mai este atat de vizibil.

 O solutie practica, frumoasa si usoara pentru a obtine un look de invidiat!

Sursa pozelor: pinterest.com

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *