Par negru si violet, combinatie spectaculoasa pentru parul tau

violet par

Par negru si violet, o combinatie spectaculoasa, moderna si care impresioneaza prin contrasta.

Combinatia dintre nuante de par violet si negru nu este numai uimitoare, dar este si foarte indrazneata. Anul acesta se poarta nuantele de par in mai multe tonuri, astfel, nu putea lipsi mixul violet – negru, a carui versatibilitate nu lasa pe nimeni indiferent. Si daca vi se pare putin, puteti integra oricand o alta culoare. Cele mai bune sfaturi vi le poate oferi chiar stilistul vostru, care poate realiza un look spectaculos. Va oferim idei de look-uri interesante, par negru si violet, in diferite stiluri.

 
Oferiti parului negru un upgrade la moda, cu accente de violet bogat si stralucire. Puteti incerca radacini inchise si suvite balayage violete, ombre hair sau foarte alte multe idei. Sau, poate suvite ascunse in nuante de violet? Toate va garanteaza un look la moda si o aparitie de necontestat.

 


Daca v-ati plictisit de brunet, cereti stilistului sa va adauge un pic de violet la varfuri, adica sa obtineti un ombre hair. Arata impecabil si daca doriti sa renuntati la acest look, trebuie doar sa va tundeti.
Puteti comanda nuantatoare de par violet, AICI

# Suvite si radacini naturale

#Stralucire

 #Ombre hair in nuante de violet

# Suvite

# Varfuri violet

Par negru si violet ombre

# Suvite in tunsori bob

 Mix nuanta inchis, violet si o alta nuanta. Un look super jucaus, pe o tunsoare in linie A. Jocul de culori creaza acest look absolut genial.

Par negru si violet mix

Suvite subtile. Daca va temeti de schimbari prea dramatice, puteti alege doar cateva suvite subtiri.

 


 

Par negru si violet suviteDoar varfuri vopsite. Aici s-a folosit o nuanta mai deschisa, dar voi puteti opta pentru oricare din paleta de violet.

Par negru si violet bob lungPentru un par scurt. Niste suvite adauga lumina, culoare unui par inchis. Si, trebuie sa recunoastem ca nu am putea trece indiferenti pe langa un astfel de look.

Par negru si violet scurtMai multe modele si idei, aici:

Modele in culoarea regala pentru orice gust si stil. Daca doriti sa faceti o schimbare, aceste idei va pot inspira.

 


 
Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.