Blond rose, o nuanta splendida, tehnica balayage

Ce inseamna colorarea parului prin metoda balayage? Balayage este o tehnica mai subtila de suvitare a parului, fara a apela la folii sau alte metode mai dure.

Aceasta tehnica simpla permite alegerea culorilor distractive, cum ar fi blondul rose, o combinatie potrivita pentru nuante de baza precum brunet, roșcat sau blond.

Aceasta tehnica prespune ca, nuanta diferita se aplica in partea de jos a parului, iar radacinile raman cat mai naturale sau foarte aproape de culoarea naturala.

Una dintre cele mai frumoase nuante pentru suvitarea parului folosind tehnica balayage, o reprezinta blond rose. Iata cateva exemple:

Babylights blond rose

Babylights reprezinta de fapt suvite subtiri, folosite pentru a lumina o nuanta de baza. Chiar si o nuanta mai sintetica poate parea naturala atunci cand se aleg culorile potrivite .Pentru o nuanta de baza inchisa, babylights blond rose reprezinta alegerea ideala.

balayage blond rose

Babylights blond rose

Tunsoare pixie si suvite blond rose

Pentru a evidentia o tunsoare scurta, gen pixie sau bob clasic, integrate suvite in nuante blond rose prin tehnica balayage, pana la varfuri. Parul scurt, neavand suficienta lungime, este absolut necesar ca nuanta suvitelor sa contrasteze cu culoarea de baza.

Tunsoare pixie si suvite blond rose

Mix roz si blond rose, balayage

Combinatia acestor doua nuante reprezinta o modalitate perfecta pentru a obtine un look unic. Exemplu de mai jos demonstreaza ca, folosind tehnica potrivita, doua nuante indraznete pot compune un look profesionist, dar si vesel. 

Mix roz si blond rose, balayage

Blondul rose, a devenit un stil foarte popular la momentul actual, iar tehnica balayage va ramane in trenduri pentru o perioada lunga de timp.

Sursa pozelor: pinterest.com, instagram.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *