Blond rose, o nuanta splendida

Blond rose nuanta par,  o culoare splendida si calda.

In 2021 puteti opta pentru nuante integrale, cum ar fi blondul rose, in combinatii potrivite pentru nuante de baza precum brunet, roscat sau blond.

Una dintre cele mai frumoase nuante pentru suvitarea parului folosind tehnica balayage, o reprezinta blond rose. Iata cateva exemple, blond rose nuanta par:
 



Babylights

Babylights reprezinta de fapt suvite subtiri, folosite pentru a lumina o nuanta de baza. Chiar si o nuanta mai sintetica poate parea naturala atunci cand se aleg culorile potrivite .Pentru o nuanta de baza inchisa, babylights blond rose reprezinta alegerea ideala.

blond rose

Tunsoare pixie si suvite

Pentru a evidentia o tunsoare scurta, gen pixie sau bob clasic, integrate suvite in nuante blond rose prin tehnica balayage, pana la varfuri. Parul scurt, neavand suficienta lungime, este absolut necesar ca nuanta suvitelor sa contrasteze cu culoarea de baza.

blond rose

 

 


 

Par lung, o nuanta minunata

blond rose nuanta par

Mix nuante

 



blond rose nuanta par

Nuanta deschisa pentru a accentua blondulblond rose nuanta par

Pentru doamne

 



blond rose nuanta par

Mix roz si blond, balayage

Combinatia acestor doua nuante reprezinta o modalitate perfecta pentru a obtine un look unic. Exemplu de mai jos demonstreaza ca, folosind tehnica potrivita, doua nuante indraznete pot compune un look profesionist, dar si vesel. 

blond rose

Mix roz si blond rose, balayage

Aceasta nuanta a devenit atata de populara in 2020, incat o vom revedea si anul acestea, in cele mai frumoase combinatii.

Citit si Tunsori pana la umeri

 



blond rose nuanta par

Par ondulatblond rose nuanta par

Tunsoare foarte scurta

 



Nuanta inchisa si tunsoare bob

Bob graduat

Mix nuante

Pentru parul lung

Mix nuante, la moda in 2021

 

Sursa pozelor : pinterest.com



 


Leave a Reply

Your email address will not be published.