De la parul lung la bob, rezultate exceptionale, tunsori la moda

De la parul lung la bob, in rezultate exceptionale si tunsori la moda. De multe ori, la o anumita varsta, femeile care au purtat ani la rand parul lung, renunta la lungime in favorarea altui stil, mai scurt. Multe aleg tunsori pixie, parul este scurt si practic, usor de aranjat, altele prefera stilurile bob.

In functie de preferinte, doamnele alege tunsorile bob in functie de textura parului, forma fetei, dar si alte caracteristici. De cele mai multe ori, schimbarile vizibile din lungime lunga la un bob, sunt de-a dreptul spectaculoase, cu rezultate pozitiv.

De cele mai multe ori cand o doamna isi doreste sa renunte la lungime, isi doreste un bob. Sunte elegante, moderne, versatile si vin intr-o gama variata de modele.

 De la parul lung la bob, ce stiluri puteti aborda:

Tunsori bob in linie A. Termenul “linie bob” se refera, in general, la perimetrul tunsorii. Inseamna ca parul este mai scurt in spate si unghiurile din fata, mai lungi.

Tunsori bob concav. O tunsoare concava este o tunsoare in care parul este mai lung in fata decat este in spate. Practic, asta inseamnă ca un bob concav este doar un alt mod de a spune „A-Line”.

 Bob graduat (stratificat). Acest stil este unul dintre cele mai populare stiluri. Un bob graduat inseamna practic ca are straturi in spate; de fapt, un alt nume pentru aceasta tunsoare este un „bob stratificat”.

Bob inversat. Un bob inversat este doar un alt termen pentru un bob graduat. Aceeasi tunsoare are nume diferite in diferite locuri ale lumii.

 Tunsori bob asimetrice. O tunsoare asimetrica bob poate fi stratificata in spate. Singurul lucru care face sa fie diferita de celalalte stiluri este ca o parte din fata este mai lunga decat cealalta.

Tunsori lob. Acest stil este o definite mai eleganta de a spune “bob lung”, fiind destul de popular in zilele noastre.

 In cele ce urmeaza, va prezentam idei pentru o trecere reusita de la lung, la bob

#1

#2

 De la parul lung la bob

#3

De la parul lung la bob

#4

 

#5

 De la parul lung la bob

#6De la parul lung la bob

#7De la parul lung la bob

#8

 De la parul lung la bob

#9De la parul lung la bob

#10

  


#11

Schimbari look in bob

#12

#14

 Sursa pozelor:  pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *