20 modele tunsori bob graduat – Bob graduat in 2020

Tunsori bob graduat, ce sunt acestea si ce le face atat de speciale?

Un bob graduat este un tip de bob care are mai multa lungime in fata si mai mult volum in spate. Cunoscuta si sub denumirea de tunsoare bob stratificata, acest stil este compus din straturi care sunt stivuite in spate, crescand treptat in lungime in partea frontala.

Diferenta dintre un bob graduat si unul inversat este stratificarea din spate. Aceasta este rotunjita si curbata, si nu unghiulara, cum este in cazul unui bob inversat.

In 2020, tunsorile bob graduat sunt foarte moderne si se pot alcatui look-uri deosebite, in functie de fiecare stil. Nuantele frumoase de par, suvitele splendide, alcatuiesc o imagine impecabila.

 


 

Bob graduat cu scari intrerupte. Aceasta tunsoare se potriveste unui par subtire, cu textura fina, care este suficient de moale pentru ca scarile sa se interpuna bine. Spatele este alcatuit din straturi apropiate pentru a da un volum suplimentar si o forma rotunjita.

 

tunsori bob graduat scari intrerupte

Bob graduat cu breton scurt. Regasim un stil rock care sta la baza acestei tunsori chic cu par scurt si nuante inchise, stralucitoare. Bretonul adanc este taiat in forma de V pentru a se obtine un aspect unghiular.

tunsori bob graduat scurt

 


 

Tunsoare bob graduata asimetrica, cu suvite. Suvitele blonde, in linii verticale, confera multa textura. Este o tunsoare buna pentru o forma a fetei rotunda.

tunsori bob graduat asimetrice

Tunsoare graduata pentru par gros.  Cu un singur “punct” plasat deasupra cefei, acest stil atrage atentia asupra gatului. Puteti opta pentru ultra nuante in 2020 si veti adauga lumina intregului look.

 


 


 

Bob graduat nonconformist. Si pentru cele mai indraznete, puteti sa va accentuati stilul neconventional cu o tunsoare extrem de asimetrica, cu margini sterse care contrasteaza cu curbele netede.

Galeria de mai jos prezinta stiluri si modele tunsori bob graduat cu cele mai recente tendinte de culoare a parului.

 


Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *