Tunsori bob inversat, stiluri care te intineresc

Bob inversat modern este cel mai bun de a purta un par scurt. Aceasta tendinta in hair style arata ca o tunsoare cu lungime in fata, iar în partea din spate a capului parul este taiat scurt, in trepte.

Un bob inversat este potrivit pentru aproape fiecare femeie, deoarece poate fi purtat atat pe parul neted, cat si ondulat. Scurt, bob sau par lung? Această indecizie nu o sa va ajute in adoptarea acestui stil.

 bob inversat modern bob inversat modern bob inversat modern

 bob inversat modern

Se mai numesc si tunsori bob gradat.

Tunsoarea la moda este potrivita pentru cele carora nu le este frica sa experimenteze ceva cu stil. Aparut in anii 90, bobul gradat a devenit un clasic model si unul dintre cele mai populare stiluri in general.

Multe vedete precum Nicole Richie, Kate Walsh, Keira Knightley au iubit aceasta tunsoare, care este draguta, jucausa si feminina in acelasi timp. Daca vreti ceva extravagant, atunci un bob inversat este solutia perfecta pentru voi.

 bob inversat modern

  bob inversat modern

Acest stil super elegant la un moment dat a facut-o marca populara si pe Victoria Beckham. Versiunea ei de bob inversat a devenit un model de urmat. Mii de femei de din intreaga lume au urmat exemplul ei! Cel mai bun lucru la aceasta tunsoare este ca combina elemente de tunsori lungi si scurte.

 


 Nu exista reguli si limite clare pentru liniile principale ale acestei tunsoari. Parul poate ajunge la ambele linii ale umerilor sau sa fie foarte scurt. O trasatura caracteristica a unei bob inversat este o gradatia extrema parului la nivelul gatului.

 Partea din spate a parului este taiata perfect, astfel încat parte o tunsoare usor clasica. Aceasta diferenta intre partea din spate si frontala aduce un plus de extravaganta pe chipul unei femei, dar si intineresc.

Tunsoarea este potrivita si pentru parul subțire. Ca urmare a stratificarii perfecte, parul pare in ansamblu, mai voluminos. Atat  Rihanna, cat si Victoria Beckham demonstreaza ca bobul inversat este potrivit atat pentru doamnele indraznete, cat si pentru cele elegante.

  Imagini de interes, bob inversat modern.

Sursa pozelor:  pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.