Ai peste 30 de ani? Idei de tunsori si coafuri fabuloase

Tunsori 30 ani, oare trebuie sa va schimbati stilul si sa adoptati ceva mai provocator? Nicidecum, alegeti stilul care va avantajeaza din toate punctele de vedere. Nu trebuie neaparat un stil provocator pentru a marca pragul varstei de 30 de ani.

Deja stii ce ti se potriveste si ce nu. Ai propriul stil care te face remarcata. Multe femei, din diverse motive aleg ca, dupa 30 de ani sa-si schimbe tunsoarea. Cele mai multe opteaza pentru tunsori scurte, vesele, versatile, usor de aranjat.

Daca se doreste o lungime scurta, o tunsoare pixie cu breton reprezinta alegerea potrivita pentru femeia de peste 30 ani. Minunata si feminina, chiar si cu parul scurt.

 Tunsori 30 ani, idei si sugestii simple pentru un look reusit

Tunsori pixie, cel mai bun stil pentru doamnele de orice varsta

Moderne si in tendinte, tunsorile scurte sunt extrem de versatile acum. Se pot obtine diverse variante de coafuri, in functie de preferinte.

 Tunsori par mediu

Pentru un par mediu, femeia de 30+ opteaza pentru tunsori pixie bob, sau pentru cele simple, in scari. Daca vorbim de o tunsoare bob perfecta pentru femeia de peste 30 ani, un breton filat, este alegerea perfecta. Nu uitati de stratificare, aceasta este avantajoasa atat pentru un par subtire, cat si pentru unul gros.

 


Se poate opta pentru un bob clasic, unul messy, unul lejer, pana la umeri. Toate aceste modele arata absolut fabulos.

 Jocul de culori, ombre hair adauga dimensiune si textura parului.

Tunsori par lung

Nu sunt multe cele care prefera parul lung. Mitul conform caruia femeile de peste 30 de ani ar trebui sa isi tunda parul, este fals. Buclele lejere, scarile lungi, bretonul filat, toate aceste elemente arata fabulos chiar si la 30+.

De la scari pana la parul simplu, daca alegeti o tunsoare potrivita, nu aveti cum sa gresiti. Gasiti tunsoarea in functie de textura parului. Sursa pozelor:  pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *