Tunsori par mediu, modele practice si usor de coafat

tunsori par mediu

Tunsori par mediu, va prezentam atat modele in tendinte, cat si cele mai populare si adoptate idei.

Cautati tunsori de lungime medie care se potrivesc tipului vostru de par? Textura parului vostru, oricare ar fi ea, poate fi atat o binecuvantare, dar si dificila. Unul dintre cele mai bune moduri de a gasi un look bun se afla intr-una dintre numeroasele tunsori la moda pana la umeri, care sunt populare azi. Cu unele scari lungi sau subtile, in unghi, cu incadrare a fetei, puteti avea un volum suplimentar, textura si miscare in acelasi timp.

Inainte de a descoperi noi abordari de look, ar trebui sa va intrebati daca tunsoarea pe care o aveti se potriveste cu adevarat tipului vostru de par.

 Parul mediu este un compromis intre scurt si lung, fiind o alegere extrem de practica pentru doamne de toate de varstele. Il puteti purta liber sau va puteti realiza diferite coafuri.

Variante blond / cenusiu

Tunsoare cu suvite

 Tunsoare clasica

Tunsoare cu suvite

De asemenea, ar trebui sa se potriveasca manusa cu forma voastre Mai jos, veti vedea cele mai trendy tunsori par mediu, sau cea mai populara lungime din toate timpurile pentru o alegere inteleapta.

 

 

#1

Tunsori par mediu

#2

 Tunsori par mediu

#3 Tunsori par mediu

#4 Tunsori par mediu

#5

 Tunsori par mediu 2020

#6Tunsori par mediu filate

#7

 Tunsori par mediu roscat

#8Tunsori par mediu

#9

 #10Tunsori par mediu

Pentru un look actual si clasic, regasiti tunsori mai simple, tunsori bob unghiular, cu breton sau fara, tunsori filate pentru a obtine forme, in nuante frumoase, pentru fiecare tip de ten. Tineti cont de toate caracteristicle personale cand optati fie pentru o tunsoare noua, fie pentru o nuanta.

 


Parul drept poate deveni mai dinamic si atragator daca purtati breton lung. Uneori, este bine sa se apeleze si la stratificare, pentru o forma si mai frumoasa. O nuanta naturala de saten sau blond va spori stralucirea naturala.

#11

 #12

#13

 #14

#15

 #16

#17

#18

 #19

#20

Nuante si forme pentru toate gusturile, fie ca este un par neted, subtire sau gros, exista modele pentru toata lumea. De la linii simple, pana la tunsori ascutite, toate sunt la fel de moderne. Diversitatea nuantelor, fie ca sunt nuante integrale, fie in combinatii de suvite, arata minunat pe o astfel de lungime.

Sursa pozelor:  pinterest.com
Voi ce stiluri preferati?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *