Catalog tunsori scurte cu volum : de la pixie, la bob – Cele mai cautate tunsori

Catalog tunsori scurte cu volum, vedeti cele mai frumoase tunsori, realizate de stilisti pasionati. Anul acesta este anul versatilitatii in tunsori, regasind modele dintre cele mai indraznete. Cu toate acestea, cele mai populare si cautate tunsori ramane cele care confera volum. Indiferent de textura parului, gros sau subtire, doamne din toata lumea isi doresc volum si forma parului.

Tunsorile custratificate scurte pleaca din start cu mult volum se regasesc in modele pixie sau bob, ambele promitand o tunsoare cu dimensiune si forma, fiind cele mai cautate stiluri actuale. Stratificarea este o modalitate buna de a obtine volum, insa nu singura.
 Tunsorile pixi bob arata bine si au mult volum, depinzand si de tehnica. Tunsorile

 
Pentru voi, am intocmit un catalog tunsori cu volum, in care puteti regasi stiluri mai scurte, sau modele de bob, care se pot adapta pe orice textura a parului.

1-

 Catalog tunsori scurte cu volum

2-Catalog tunsori scurte cu volum

3-

 Catalog tunsori scurte cu volum

4-Catalog tunsori scurte cu volum

5-

 Catalog tunsori scurte cu volum

6-Catalog tunsori scurte cu volum

7-

 Catalog tunsori scurte cu volum

8-Catalog tunsori scurte cu volum

9-

 Catalog tunsori scurte cu volum

10-Catalog tunsori scurte cu volum

11-Catalog tunsori scurte cu volum

12-

13-Catalog tunsori scurte cu volum

14-Catalog tunsori scurte cu volum

15-Volumul se poate obtine usor, chiar in cazul unui par subtire. Conteaza mult tehnica folosita, stilisul care realizeaza tunsoare, insa intotdeauna se obtine volum. In cazul unui par gros, stratificare reduce volumul suplimentare, care ingreuneaza parul. Nu ezitati sa optati pentru tunsori stratificate, dar si tehnici precum parul permanent, in modele actualizare.

 


Doamnele al carora par s-a subtiat de-a lungul timpului pot obtine deasemenea volum, prin adoptarea unor tunsori scurte, care sa indeparteze varfurile subtiri.

Va recomandam si alte idei, modele de tunsori cu volum

16-17-

18-19-

 

20-

 Indiferent de varsta, doamne si domnisoare pot opta pentru aceste stiluri. Nuantele deschise se potrivesc doamnelor mai in varsta, blondul platinat este in tendinte, culorile inchise sunt elegante, iar suvitele sunt tineresti si adauga iluzia de volum.

 

In functie de caracteristici si preferinte, optati pentru ceea ce vi se potriveste.

20-

 

21-

22-

 23-

24-

 25-

26-

 27-

28-

 29-

Sursa pozelor : pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published.