Vrei sa te tunzi scurt? Vezi cateva modele interesante

Modele tunsori scurte in 2020, inspiratie la inceput de an pentru look-uri deosebite. Incepem articolul cu un mit: Tunsorile scurte au putine optiuni de coafare. Pe langa faptul ca parul scurt poate fii usor si rapid coafat, exista multe stiluri de aranjare pe care puteti opta. Iar tendințele de par 2020 pentru parul scurt dovedesc asta.

Trecerea la o tunsoare scurta, mai ales la inceput, poate crea putina neliniste, dar, o data ce ati ales o astfel de lungime, nu o sa va mai doriti sa va intoarceti la alta. Parul se poate purta simplu, neted, in scari sau ondulat, de ce nu? Aveti optiuni peste optiuni pentru a alege o lungime scurta.

  

Ce sa alegi in 2020?

Pixie scurta, asimetrica, dreapta. Da, si cu cateva tonuri de roz, foarte subtila. Asimetria si scarile confera un aspect super modern.

Modele tunsori scurte in 2020 asimetrice

Scurt si foarte scurt. Am putea descrie aceasta tunsoare ca ca fiind una simpla, versatila si usor de coafat.

Modele tunsori scurte in 2020 messy

  

Bob scurt, texturat cu suvite caramel-mandarina. Un look absolut splendind, indiferent de varsta sau stil de viata. Stratificare e la moda, iar nuantele suvitelor in tendinte.

Modele tunsori scurte in 2020 suvite

pt>

Tunsoare castron, moderna. Probabil stiti, a revenit aceasta tunsoare in tendinte, si ce bine arata.

 


Modele tunsori scurte in 2020 castron

Permanent pe par scurt in 2020. Ei bine, o alta revenire spectaculoasa, cine s-ar fii gandit ca vom revedea acest stil. Dar ce onduleuri frumoase se obtin.

Modele tunsori scurte in 2020 permanent

De ce? Un par scurt se intretine mai usor, arata bine la orice varsta, este versatil, adio varfuri despicate. In plus, se pot obtine coafuri absolut impresionante, parul se poate colora in diferite moduri, obtinandu-se look-uri fantastice.

  

O tunsoare scurta, indiferent de nuanta parului, blond, roscat, brunet sau pastel, o sa va incadreze fata si o sa faca evidentieze obrajii, dar si trasaturile.

Propuneri modele tunsori scurte in 2020, mai sus.

Sursa pozelor: Pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.