Permanent pe par scurt – Tendinte 2020

Permanent pe par scurt este una dintre tendintele anului 2020 in materie de hair style.

Sa fie oare permanentul prea demodat? Mai poarta cineva astfel de coafuri? Raspunsul este da, in prezent permanentul modern este extrem de popular, mai ales in cazul doamnelor care isi doresc bucle si mai mult volu.

Datorita tehnicilor din ziua de az, buclele arata foarte bine, nefiind realizate folosind vechile bigudiuri. In ziua de azi, se poarta buclele putin mai legere, si cu un aspect super modern.

 Permanentul modern este o modalitate de a adauga volum si un stil modern stilului personal. De ce sa alegeti o coafura simla cand puteti alege din multe alte optiuni? Cum sunt aceste tunsori scurte, in general pixie. Acestea se pot purta mai simplu, cu modele undercut sau cu breton.

Permanent pe par scurt

 Adaugarea unei nuante dragute este o modalitate buna de a transforma un aspect frumos, in unul fabulos. Parul permanent arata bine atat intr-o singura culoare, cat si cu suvite. Suvitele blonde arata foarte frumos integrate in bucle.

 


Parul permanent arata foarte bine si pe tunsori putin mai lungi, cum ar sunt tunsorile bob mai scurte.

 Acestea sunt putin mai lungi, cu referire la diferite forme de bob. Pentru mai multa indrazneala, se poate opta si pentru asimetrice, suvite mai lungi in fata.

 Adaugarea de culori acestui stil rupe monotonia buclelor și le permite sa straluceasca. Stilul acesta se poate adapta fie pe par gros, sau subtire.

Sursa pozelor: pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *