Unde gasesc stilisti buni in Romania?

stilisti buni in Romania

Stilisti buni in Romania. Titlul articolului se refera la toata gama de servicii de infrumusetare: coafura, colorare par, frizerie, manichiura si pedichiura, cosmetica, machiaj, epilat, masaj si multe altele. In prezent, suntem sufocati de reclame pe retelele sociale si nu numai. De cate ori am prezentat idei frumoase de tunsori, coafuri, machiaj, manichiura si pedichiura iara cand ati incercat sa descoperiti un stilist bun, care sa va intelega nevoile, ati ramas cu un gust amar?

Noi ne-am gandit la toate, iar, in parteneriat cu Stailer am reunit cei mai buni mai stilisti si cele mai de top saloane pentru a oferi servicii de cinci stele. Va recomandam doar stilisti profesionisti, deoarece in momentul in care se inscriu in echipa noastra, le solicitam poze cu lucrarile acestora, preturi, disponibilitate si multe altele.
Iata unde poti solicita programari stilisti buni in Romania:

Bucuresti
Cluj-Napoca
Iasi
Timisoara
Alba Iulia
Alexandria
Arad
Bacau
Baia Mare
Bistrita
Botosani
Braila
Brasov
Buzau
Calarasi
Constanta
Craiova
Deva
Drobeta Turnu Severin
Focsani
Galati
Giurgiu
Miercurea Ciuc
Oradea
Piatra Neamt
Pitesti
Ploiesti
Ramnicu Valcea
Resita

Dar ne extidem rapid si nu ne oprim aici. Cam asa arata casuta unde puteti cauta stilistul si salonul dorit in functie de oras, serviciu, ora si ziua programarii.


Daca doriti sa o programare pentru a reda lucrarile noastre, puteti rasfoi catalogul cu stilisti de AICI. In functie de calendare si disponibilitatea stilistilor, va puteti programa chiar in aceeasi zi. Vezi aici cum o poti face.

Pentru a va programa, o puteti face direct pe stailer.ro sau, descarcand aplicatia pentru telefon, stailer.ro/aplicatie.

Ne-am gandit si la voi, sa aveti servicii de nota zece, dar si la ei, la stilisti, de care probabil nu ati auzit. Insa, acum sunt vizibili in digital si usor de gasit.

Va asteptam cu drag la programari si cu siguranta o sa fiti multumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *