Tunsori si nuante frumoase pentru parul subtire, drept – Tunsori la moda

Tunsori par subtire si drept, alaturi de nuante frumoase, dintre cele mai moderne. Un par subtire are un aspect plat. Daca este si drept, cu atat mai mult se va observa lipsa volumului. Din fericire, exista tunsori, nuante de par si suvite care adauga dimensiune, adancime si volum unui par subtire, fin. Trebuie doar sa faceti cele mai bune alegeri si veti beneficia de cel mai bun look.

Multe persoane se plang de parul subtire si drept, care este destul de dificil in coafare, si care, uneori, ori are un aspect prea plat, ori prea “alunecos”. Aceste lucruri chiar se intampla, astfel incat alegerea tunsorii, coafurii dar si a nuantei pentru parul drept si subtire nu poate fi subestimata.Un bob clasic, pixie sau versiunile lor modernizate, cu un finisaj elegant sau o stratificare completa, pot crea cele mai bune optiuni de look, de coafare si multe altele. Parul drept, subtire aproape intotdeauna trebuie sa fie extra coafat pentru a beneficia de o textura sporita. Am pregatit in articolul urmator cateva exemple de look, tunsori par subtire si drept, nuante pentru un look de 10.

 Varianta de tunsoare bob, cu scari si breton lateral. Nuanta parului este absolut geniala, un blond cenusiu – gheata completeaza acest look.

Tunsori par subtire si drept cenusiu

Tunsoare bob drept, cu breton. Tipul acesta de tunsoare, in linii drepte, se potriveste de minune cu parul subtire, fin, drept. Blondul miere se potriveste acestei tunsori.

Tunsori par subtire si drept blond miere

Tunsoare scurta, usor asimetrica cu o nuanta frumoasa de violet. Culoarea potrivita poate muta centrul atentie de la lipsa volumului, la nuante.

Tunsori par subtire si drept violet

Tunsoare bob scurt, cu breton filat. In tendinte anul acesta, este completata de o nuanta draguta de roscat.

 Tunsori par subtire si drept roscat

Tunsoare scurta, cu par filat, breton si tot o nuanta de roscat, saten.

Tunsori par subtire si drept pixie

Tunsoare par lung, cu gherute, breton si o nuanta de blond.

 


Tunsori par subtire si drept lung

Ombre foarte subtil.

Tunsori par subtire si drept ombre

Pentru doamne, o nuanta de blond platinat cu suvite pastel.

 Tunsori par subtire si drept doamne

Dupa stratificare, s-a obtinut un look dinamic, plin de miscare si volum.

Violet si o tunsoare bob.

Tunsori par subtire si drept

Roscat.

 Brunet.

Roscat – ghimbir.

 Sursa pozelor : pinterest.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *