Tunsori scurte pentru parul subtire care nu se demodeaza

Parul subtire tunsori scurte, in stiluri populare, care nu se demodeaza.

Parul subtire este cea mai mare frica a multor femei. Dar nu putem spune ca acest lucru este de fapt o problema reala. De fapt, daca stii ce tunsori sa alegi, avem idei astfel incat nimeni nu va stii ca aveti parul subtire. Am adunat cateva idei care pot fi utile pentru cele care cred ca parul lor este un cosmar.

 



Sunt moderne, nu se demodeaza niciodata si va garanteaza un volum suplimentar, indiferent de cat de subtire este.

Model bob cu stratificare

Model in linii rotunde

 



Bob pentru parul subtire

Tunsoare pentru doamne

 



Nuante de saten

Tunsoare pixie asimetrica

 



 

Va recomandam si alte modele interesante:

Model pixie

 


Model pixie bob

Model in nuante cenusii

 



pt>

Bob drept

Bob cu lungime

 



Există o multime de tunsori scurte pentru parul subtire care nu numai ca il fac sa para mai voluminos, dar necesita, de asemenea, putin timp pentru coafare. Vedeti cele mai bune optiuni din colectia pe care am pus-o la dispoziyie pentru voi.

Tunsori pixie pentru parul subtire

 



Cand vorbim despre tunsori scurte pentru parul subtire, ar trebui sa avem in vedere ca acesta ar trebui tuns in stiluri stratificate. In plus, o culoare minunata este intotdeauna un plus! Ce ziceti de acest pixie scurt rosu aprins?

Tunsori bob cu volum

Cele care au parul subtire stiu ca cea mai buna modalitate de a elimina acest defect este sa adauge un anumit volum. Nu este nimic mai bun care sa adauge volum parului tău decat onduleuri usoare.

 

 

Tunsori bob drept pentru parul subtire

 



Din nou, lipsa volum. Cel mai bun mod de a remedia acest lucru este sa optati pentru niste straturi lungi combinate cu un bob drept. Pentru mai multa lumina, adaugati blond la varfuri.

 


Tunsori lungime medie pentru parul subtire

Fetele cu parul subtire mediu nu isi pot imagina nici cat de norocoase sunt. Exista o tunsoare foarte simpla care va schimba look-ul total: tunsoarea lob. Este un stil versatil, pana la umar, care se potrivește absolut oricarei formei a fetei. Si, datorita structurii sale, poate ascunde si unele defecte. Lobul poate crea o iluzie dorita de plenitudine. Stiluri minunate : tunsori lob stratificate, coafate deozorvondat si se creaza o silueta voluminoasa. Nu este magie! Este doar o coafură potrivită pentru tine.

 

Tunsori bob pana la nivelul barbiei

 



Un bob cu lungimea babiei nu este doar un stil intre bobul clasic si lobul. Este, în primul rand, o modalitate fantastica de a obtine o incadrare frumoasa pentru fata ta in timp ce balanseaza o tunsoare total echilibrată, voluminoasa. In plus, il puteți condimenta cu straturi, care va vor duce volum.

Tunsori in scari si usoare onduleuri

 



Bob pana la nivelul urechii

Tunsorile cu lungime pana la nivelul urechii este definitia pura a elegantei, daca stiti un truc sau doua. In primul rand, nu uitati niciodata sa adaugati niste onduleuri subtile. În al doilea rand, accesoriile pentru par sunt binevenite. In al treilea rand, cine spune ca nu le poți avea pe toate odata?

Sursa pozelor:  pinterest.com



 


Leave a Reply

Your email address will not be published.