Eleganta si Simplitate: Cele Mai Frumoase Tunsori Scurte

Tunsori scurte modele elegante

Multe doamne isi schimba frecvent tunsoarea, in timp ce altele prefera sa prefera acelasi stil. Un lucru este cert, dupa o anumita varsta, trebuie sa va indreptati atentia spre tunsori scurte care intineresc, in stiluri elegante, pline de mister si farmec.
Farnecul si eleganta se regasesc in orice model de tunsoare scurta, trebuie sa gasiti varianta potrivita pentru voi.

 
In general tunsorile scurte cu volum in crestet, in nuante deschise si suvite au un rol de intinerire, dar si de reimproaspatare a look-ului. Pixie sau tunsori bob mai scurte sunt ideale la orice varsta, in special dupa 40 de ani.

Exista o varietate de tunsori scurte care pot arata minunat, iar alegerea celei mai potrivite pentru tine depinde de forma fetei, textura parului si stilul personal. Iata cateva dintre cele mai populare si frumoase tunsori scurte:

Pixie: Acesta este un stil foarte scurt si usor de intretinut, care poate arata elegant si sofisticat. Este potrivit pentru o varietate de forme ale fetei.

Bob scurt: Un bob scurt este o tunsora versatila si moderna. Poate fi taiat drept sau cu straturi si poate fi stilat in mai multe moduri.

Tunsori cu breton: Un breton poate adauga o nota de eleganta la o tunsora scurta. Poti opta pentru un bob cu breton sau un pixie cu breton drept sau suvite.

Tunsori asimetrice: Stilurile asimetrice adauga un element de surpriza si pot arata foarte bine. Poti alege sa tai parul mai scurt pe o parte si sa il lasi mai lung pe cealalta.

Tunsori cu textura: Daca ai parul ondulat sau cret, o tunsoare cu textura poate adauga volum si miscare. Aceasta poate fi o optiune excelenta pentru un aspect natural.

Tunsori scurte pentru parul ondulat sau cret: Daca ai parul ondulat sau cret, poti obtine un aspect fermecator cu un bob ondulat sau o tunsora pixie.

Tunsori scurte pentru parul subtire: Daca ai parul subtire, un bob scurt cu straturi sau un pixie taiat in mod strategic pot adauga volum si textura.

In cele ce urmeaza, va prezentam modele elegante, tunsori scurte care intineresc doamne, pentru orice forma a fetei si stil de viata.
Ce alegeti? In primul rand, tineti cont de stilul personal, apoi discutati cu un stilist care va poate indruma spre cele mai bune alegeri.

#1 Tunsoare bob, cu suvite

Tunsori scurte care intineresc doamne

#2 Parul ondulat, la moda in 2020

 
Tunsori scurte care intineresc doamne

#3 Tunsoare pixie in nuante de blondTunsori scurte care intineresc doamne

#4 Tunsoare bob, cu breton

 Tunsori scurte care intineresc doamne

#5 Tunsoare bob cu suvite, un look de intinerireTunsori scurte care intineresc doamne

#6 Tunsoare pixie in nuante de blond

 Tunsori scurte care intineresc doamne

#7 Tunsoare cu volum

#8 Tunsoare bob, extrem de eleganta

 Tunsori scurte care intineresc doamne

#9 Variante tunsori elegante

Tunsori scurte care intineresc doamne

#10 Tunsoare moderna si tinereasca, in nuante de roscat

 Tunsori scurte care intineresc doamne

Nuante deschise sau inchise, culori puternice sau suvite, orice este permis atat timp cat se obtine un look echilibrat. Aici intervine profesionalismul unui stilist care sa poate obtine un look reusit.

Parul subtiat are mai mult volum daca optam pentru o tunsoare cu forma, stratificari si alte tehnici. Cand alegeti un look, tineti cont de caracteristicile personale.

#11 Look elegant, cu breton

#12 Tunsoare cu volum

 #13 Tunsoare si nuante de blond

#14 Tunsoare filata, in nuante de roscat

 #15 Tunsoare pentru forma fetei rotunda

#16 Suvite frontale

 #17 Tunsoare filata

#18 Nuante de par grizonat

 
#19 Tunsoare cu suvite

#20 Tunsori bob dupa varsta de 50 de ani

 
Sursa pozelor : pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *