Tunsori cu volum, ideale pentru parul rar, subtire si lung

tunsori par subtire lung

Tunsori volum par subtire lung
Pe cine avantajeaza si in ce maniera? Explicatii si detalii, in articolul de mai jos.

Parul subtire nu are volum, fiind considerat un cosmar. Insa, daca se alege tunsoarea si coafura potrivita, acesta va arata splendid.

Firul de par subtire, descriere si metode de imbunatatire a aspectului

Un fir subtire sau rar, poate inseamna faptul ca cuvitele sunt fie fine in densitate, fie subtiri in latime. Ambele cazuri conduc la lipsa volumului si la aspect flasc.

 Din fericire, exista metode eficiente de imbunatatire a volumului unui par subtire, rar. Asta prin intermediul tunsorilor cu volum, adica tunderea acestora in scari (layers).

Galerie foto tunsori volum par subtire lung

Galeria foto de mai jos tinteste cateva modele de tunsori pentru parul lung, subtire. Daca preferi tunsorile scurte, exista stiluri care te avantajeaza.

 


Veti regasi mai jos cateva versiuni de inspiratie care vor functiona perfect pentru voi. In functie de preferinte, puteti alege ce anume va avantajeaza.

Tunsoare cu suvite

Tunsoare cu stratificare

 Tunsoare dreapta, blond pentru volum

Tunsori in scari cu onduleuri. Scarile creaza o forma frumoasa, iar onduleurile confera un volum perfect intregului look.

 Tunsori volum par subtire lung ondulat

Suvite caramel. Acestea sunt in tendinte anul acesta, si adauga dimensiune. Scarile confera parului miscare, deci este o tunsoare potrivita pentru parul subtire, lung.

Tunsori volum par subtire lung suvite

pt>

Scari lungi, ascutite. O modalitate de a obtine volum este de a folosi straturile la o lungime mai mare, evitand varful capului, dar si partea care incadreaza fata.

 Tunsori volum par subtire lung scari

Par neted si varfuri ondulate. Puteti opta si pentru un par drept, fara scari, dar pentru un efect de volum, puteti incerca sa ondulati putin varfurile.

 

Tunsori volum par subtire lung drept

 Exista atat de multe coafuri pentru parul subtire lung, suvite, impletituri sau alte modele care pot sa va faca ravisanta?

 


 

 

Parul fin nu este un lucru rar, dar este important sa stim cum sa îl prezentam in cea mai buna lumina.

 

Alte modele

Stratificare

Ombre si iluzie de volum

 Tunsoare medie

Sursa pozelor:  pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.