Tunsori cu breton scurt

Tunsori breton scurt, au fost un “must have” al anului 2022. Care este diferenta intre un breton scurt si unul traditional. Cel traditional ascunde fruntea si partea superioara a fetei. Cele scurte au efect opus, acestea atrag intentional atentia asupra fruntii si a sprancenelor, sublinind frumusetea acestora.

 Bretonul scurt se potriveste aprope oricui, insa exista anumite forme a fetei si texturi care nu se combina armonios cu acest stil. Daca aveti o forma a fetei triunghiulara, trebuie sa va feriti de acest model de breton, deoarece va face ca fruntea sa para mare, si sectiunea mijlocie a fetei, ingusta.
 
De asemenea, daca aveti un par extrem de ondulat, o sa intampinati probleme in a aranja un astfel de breton. In rest, indiferent de stil, forma a fetei, puteti incerca anul acesta tunsori cu breton scurt.

Bob inversat cu breton drept. Un look stil “Cleopatra”, care arata uimitor pe parul natural gros si drept.

tunsori cu breton bob inversat

Breton micro. Este un stil casual, cu un breton drept, foarte usor filat.

tunsori breton scurt par lung

 

Tunsoare filata cu breton. Stilul este unul foarte filat, cu scari scurte. Bretonul pare usor rotunjita, insa este asimetric, si filat, bineinteles.

 Tunsoare tomboy cu breton scurt. Tunsorile baietesti sunt in tendinta, usor mai lungi si combinate cu un breton scurt va asigura un look impecabil pentru 2020.

Bob in scari cu breton. Este un look usor clasica, o tunsoare bob in scari si un breton care se poate aranja in functie de preferinte.

 Breton scurt si brunet. Un super breton modern combinat cu o nuanta clasica de brunet, un look frumos, trendy si elegant in acelasi timp.

 Si daca nici nu model nu este pe gustul vostru, am pregatit in galeria de mai jos multe alte idei de look cu breton scurt, pentru 2020.

Modern si in tendinte, cu un aspect aparte, bretonul scurt este vedeta in 2022.

 


Alte modele:

Asimetric

 Drept

Filat

 Scurt

Drept si gros

 
Integrat in tunsoare pixie

Drept si par excentric, filat

 Asimetric

 

Sursa pozelor:  pinterest.com
Va plac propunerile noastre?

Leave a Reply

Your email address will not be published.