Tunsori ciufulite – Modele tunsori scurte care adauga volum

Tunsori ciufulite, aspecte deordonat, sa fie un look la moda in 2020? Poate da, poate nu. Netinand cont de asta, sunt persoane care prefera parul dezordonat tot timpul.

De ce sa alegeti o astfel de tunsoare? Pentru ca genul acesta de tunsori ciufulite sunt foarte usor de coafat si va prezentam cele mai bune idei de look. Tunsori la moda anul acesta si nu numai.

In principiu, un astfel de look presupune sa adaugati o multime de straturi pentru a crea o textura superba. Daca folositi produse de coafare si ceara, veti obtine un aspect dezordinat perfect. In continuare, va prezentam idei de look, cu o nuanta de baza sau in mix de nuante si suvite.

 


Tunsoare bob super scurta. E de fapt un bob graduat, cu scari foarte scurte si nuante pastel inchise. Folosind un produs pentru volum, se obtine un aspect ciufulit.

 

Tunsoare bob stratificata. Cu scari foarte scurte, are o alta forma fata de cea de sus. Confera un ultra volum si un super look.

 


Tunsoare pixie, cu inaltime. Datorita scarilor scurte, se obtine foarte mult volum in partea superioara.

 


Tunsori ciufulite pixie

Acesta este un loommai special, din prisma suvitelor lasate mai lungi in partea de jos. Interesant, nu?Tunsori ciufulite asimetrice

Tunsoare bufanta cu scari si o nuanta de roscat, foarte frumoasa. Un stil aparte,

interesant si elegant.Tunsori ciufulite roscat

 


 

Sursa pozelor : pinterest.comLeave a Reply

Your email address will not be published.