Par scurt cu breton, afla cum il poti purta

tunsori breton

Par scurt cu breton, vezi modele si stiluri diferite in care il porti purta.

Parul scurt cu breton este un stil care poate fi adoptat practic de orice femeie, fara a tine cont de varsta, starea civila sau ocupatie. Bretonul se potriveste excelent cu cele doua mai populare tunsori scurt – pixie si bob, in diverse variante.

 Există multe tipuri de breton care pot completa parul scurt: breton asimetric, breton drept, breton ondulat, breton gros sau subtire, breton lung, breton scurt, breton lateral etc. Cate tunsori minunate rezulta de aici.
Un lucru e sigur, doamnele si domnisoarele care poarta breton au parte de un “accesoriu” minunat.
 

 
Cand optati pentru o tunsoare scurta cu breton, alegerea voastr trebuie sa se bazeze nu numai pe gustul vostru, ci si pe forma fetei. Fiecare tip de breton va arata diferit pe forme diferite ale fetei. Obiectivul vostru este sa il alegeti pe cel care va avantajeaza.

Varianta filata

Tunsoare eleganta

Varianta breton pentru parul extrem de subtire

Varianta breton modern

 
Tunsoare pentru doamne

Observati cum puteri purta cele mai populare tipuri de breton cu tunsori scurte. Par scurt cu breton va astepta !

Breton lung

In cazul in care doriti un par de lungime scurta – medie, parul scurt cu breton lung va fi o alegere excelenta. Acest stil funcționează literalmente cu orice culoare sau textura a parului. Puteti opta si pentru stratificare.

Breton lateral

 O tunsoare pixie cu breton lateral va sublinia zambetul si ochii.  Bretonurile lat, care trece treptat prin parul vostru, este atat de frumos. Partea din spate este mai scurta, in timp ce partea din fata are o anumita lungime.

Breton drept

Aceste stiluri scurte cu breton pentru parul fin se vor potrivi femeilor cu fete rotunde. Au un anumit unghi care o sa va faca fata sa para mai subțire. Acest model este mai elegant si merge bine cu o culoare naturalaa parului. Puteti alege si o culoare îndrăzneață a parului care sa va arate personalitatea.

Breton scurt

 Bretonul scurt este recomandat pentru doamnele cu frunte proeminente. In plus, arata incredibil pe parul scurt, deoarece nu prezinta contrasturi aspre.

Breton gros, drept

Bobul scurt cu breton drept sunt stiluri cu scari scurte, perfecte pentru parul gros. Acest tip de par are o mulțime de volum natural.

 Breton flexibil, filat

Breton lung

Breton in asimetrie

 

 

Un model care se poate personaliza si ne duce cu gandul la un look foarte casual.

Sursa pozelor:  pinterest.com
Va plac aceste modele?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.