Tunsori bob undercut – Cele mai moderne versiuni de bob

Tunsori bob undercut, ce sunt? Vorbeam intr-un articol anterior despre tunsori bob unghiular, adica modele clasice care au suferit transformari. Se pare ca si tunsorile bob actualizate au suferit actualizare si avem cele mai moderne versiuni de bob, adica cele undercut.

Ce este? O tunsoare bob undercut bob o versiune de bob cu parul ras la ceafa si in laterale. Daca va plac tunsorile indraznete, atunci sunteti in locul potrivit!Ar trebui sa discutati cu stilistul, chiar daca aveti curajul de aborda acest stil. Asta deoarece genul asta de tunsoare o sa va transforme complet look-ul. Atentie la tipul de par, aceasta tunsoare o sa schimbe densitatea parului, astfel, trebuie bine ales.

Tunsorile bob undercut sunt recomandate pentru firul de par gros. Astfel, este eliminata grosime din spate, dar si din laterale, parul fiind mai usor de aranjat.

Tunsorile undercut pot sa fie realizate pe par scurt, mediu si chiar lung. Nu oricine se incumenta sa-si rada o portiune de par, insa se optiuni tunsori fantastice. Si, parul va creste astfel incat se merita sa incercati macar o data acest look.

Articolul de astazi este despre tunsori bob si abordarile acestora undercut. Se poate merge de la o lungime mai scurta, la una mai lunga.

Undercut pe o tunsoare bob mai lung, asimetric

Tunsori bob undercut brunet

Undercut pe un bob mai lung, usor asimetric

Undercut pe bob ultrascurt

Tunsori bob undercut ondulat

Undercut pe un bob ondulat

Tunsori bob undercut roscat

Undercut bob unghiular in linii rotunde, in nuante de rosu aprins si linii

Undercut bob in nuante pastel, o alegere ultra moderna, atat ca tunsoare, cat si ca nuanta

Dupa cum observati, se pot realiza diferite forme geometrice, linii sau alte simboluri in partea de par rasa. Puteti alege simplu, sau mai complicat, in functie de dorinta personala si stil. Sunt la fel de impresionante, indiferent de ce ati alege.

Sursa pozelor : pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.