Tunsori care confera volum unui par subtire

Volum pentru par subtire, este atat de greu de obtinut? Nu, daca optati pentru o tunsoare potrivita.

De obicei, parul subtire are un aspect plac si incapabil de a obtine un anume stil sau mai mult, voluM. Insa, cu tunsoare si coafura potrivita, parul subtire va obtine iluzia de textura, grosime si volum. Parul subtire filat sau in scari reprezinta o solutie extraordinara pentru a obtine de doua ori mai multa grosime. In plus, se potrivesc atat unui par ondulat, cat si drept, reprezentand solutii pentru oricine.

Coafurile in care parul este drept sublinineaza structura delicata a firului fin. In plus, cu cat lungimea este mai scurta, parul va parea mai gros.

 

Deci tunsorile scurte sunt cele mai bune alegeri pentru parul subtire? Si daca nu este asa? Poate doriti sa il prindeti. Exista solutii de tunsori cu volum pentru par subtire, chiar daca lungimea este medie sau lunga. Totul depinde de tunsoare, dar si de nuanta parului.

Bob ascutit pentru par subtire. De obicei, in cazul unui par subtire, taieturile sunt drepte. Nu si in acest caz, stralucirea si finetea parului fiind accentuate de aceasta tunsoare ascutita, cu carare pe mijloc.

 


Volum pentru par subtire tunsoare bob

Tunsoare lung, filata pentru par subtire. Spuneam ca nu trebuie ca parul sa fie mentinut scurta, daca este tuns corect, se obtine volum. Un pic de culoare prin suvite, nu strica.

volum pentru par subtire tunsori lungi

 


Tunsoare pixie, cu doua nuante de par in acelasi look. Acest look are scari mai lungi, iar parul este vopsit in doua nuante pentru a se crea iluzia de volum.

 


volum pentru par subtire pixie

Tunsoare scurta. O idee de look este sa optati pentru o tunsoare scurta, iar o parte laterala sa o dati peste ureche. Suvite blonde pe o baza ciocolata, ofera volum si textura.

Tunsoare pixie cu volum crestet. Suvite si scari, pe o tunsoare scurta, arata impecabil si confera volum.

 


 

Tunsoare bob A-line. Se pare ca tunsorile intr-o singura lungime, pe langa faptul ca sunt populare, se si potrivesc unui par subtire. Acestea confera un look modern si aerisit parului subtire.

Versatile si moderne, stilurile de anul acesta permit obtinerea de volum fara prea multe batai de cap. In plus, coloristica permite adaugarea de adancime si creeare iluzie de volum. Alegeti inteligent!

 


Alte modele si sugestii:

 Scurt

Tunsoare stratificata

 


Stratificare

Doua nuante, volum in tunsori pixie


Sursa pozelor : pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published.