Tunsori bob uimitoare care se potrivesc oricui

Tunsori bob uimitoare, idei si modele care se potrivesc oricui.

Aceste tunsori sunt foarte populare in special din perspectiva versatilitatii de modele. Practic, exista un model potrivit pentru fiecare. De la tunsori bob drept, simple, pana la cele mai complexe modele de bob ascutit, unghiular, dar si stratificat.

 Optiunea fiecaruia este ghidata de ce anume doriti, un look nou, mai mult volum, o forma deosebita, o tunsoare pentru un par subtire, sau dimpotriva, foarte gros. Optiunile sunt nelimitate si exista o tunsoare pentru toata lumea. Trebuie doar sa cautati modelul care vi se potriveste.

Bob drept pentru parul subtire

Bob asimetric pentru doamne

 Bob simplu cu breton

Bob asimetric

Bob cu stratificare, combinatie de nuante

 Galerie foto, eleganta in tunsori bob uimitoare:

Model modern

 

Tunsoare eleganta

 


Suvite, perfecte pentru un look modern

#1 Tunsoare bob stratificata, cu o curba lunga in lateral. Linia conica atrage atenția asupra liniei maxilarului si a barbiei frumoase.

tunsori bob uimitoare

#2 Suvite subtile, saten deschis. Aceasta doamna are cel mai superb bob ondulat, cu o nuanta lucioasa profunda de saten in partea de sus si suvite subtile caramel.tunsori bob uimitoare suvite caramel

#3 Tunsoare bob balayage argintiu, aramiu si platinat. Pentru toata lumea, acest balayage multicolor puternic este o idee interesanta! Parul modelului este foarte gros, oferind mult volum in spate, dar partile late sunt pastrate elegante pentru a se potrivi cu o fata rotunda sau in forma de inima.

 tunsori bob uimitoare balayage

#4 Bob bufant. Acest bob pentru parul gros este taiat in straturi, lucru ce evita grosimea la  varfuri, pe care le provoaca alte tehnici de stratificare. Straturile sunt conice pana la un punct, unde sunt evidentiate intr-o nuantă mai pala.tunsori bob uimitoare bufante

#5 Bob clasic cu suvite subtiri. Acest bob clasic pana la lungimea barbiei se potrivește multor forme a fetei diferite, deoarece evita extremele ale taierii si culorii. Este, de asemenea, un stil care poate fi adaptat parului mediu si fin.

 
#6 Acest bob vintage curbat dispune adauga textura si miscare intregului look. Culoarea saten indulceste textura si liniile ascutite, intr-un stil foarte la moda care se potriveste fetelor rotunde, lungi, ovale si inima.tunsori bob uimitoare par subtire

#7 Suvite caramel pe o nuanta inchisa, o super idee pentru a crea dimensiune

#8 Schimbare de look, de la un par lung, la o tunsoare bob linie A, cu un breton lateral, foarte avantajos

 #9 Tunsoare asimetrica, dupa cum observati, cu scari pentru a obtine volum. Nuanta de blond completeaza look-ultunsori bob uimitoare asimetrice

#10 Tunsoare bob cu onduleuri lejere. Stratificarea este una foarte scurta, pentru extra volum

Un bob bine realizat,  pe un par mai scurt este un stil foarte la moda c, mai ales când are una dintre cele mai recente idei implica aplicarea de suvite sau par in doua culori! Suvite de blonde duale sau o nuanta de baza mai deschisa cu cateva tonuri decat cea naturala, creeaza inseamna textura adaugata unui bob elegant.

 


 

#11 Tunsoare bob cu extra textura

#12 Tunsoare clasica cu suvite extra blond, prin metoda balayage

 #13 Tunsoare pentru parul fin, cu onduleuri lejere

#14 Tunsoare bob bufanta cu suvite in nuante de violet

 #15 Doi in unu, un bob in linie A elegant si undercut.

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.