Tunsori bob pentru parul fin

Tunsori bob par fin, alegeri intelepte pentru femei care vor o schimbare de look.

O tunsoare bob este o solutie buna pentru par fir. In plus, acestea au intretinere relativ scazuta. Ce poti alege? Tunsori pana la nivelul barbiei, unghiulare sau cu varfuri drepte, sunt o alegere excelenta pentru acest tip de par.  Se pot coafa destul de usor si se pot folosi produse destinate acestui tip de par pentru a definitiva look-ul. 

Aflati care sunt cele mai bune si frumoase tunsori bob pentru par fin. Modele actuale pentru ca voi sa fiti mereu in tendinte.

 Daca aveti parul fin, trebuie sa aveti intotdeauna trucuri pentru a-l face sa para mai gros, mai voluminos. Astfel, tunsorile bob sunt printre cele mai bune alegeri cand discutam de parul fin, fara volum. Va trebui doar sa alegeti modelul potrivit, nu toate tunsorile bob avantajeaza un par fin.

Adaugati textura, onduleuri, si alte trucuri pentru un par aranjat mereu.

Cele mai bune tunsori bob par fin

1. Bob drept, cu breton si suvite. Daca nu doriti scari, nu este nici o problema. Adaugati suvite blonde pentru a crea dimensiume.

 
tunsori bob par fin clasic

2. Bob mai scurt, cu carare intr-o parte, insertie subtila de suvite. Observati ca pare o tunsoare sofisticata, plina de volum, desi este atat de simpla? De incercat

tunsori bob par fin scurt

3. Bob inversat in nuante deschise. Acest tip de tunsoare bob arata bine cam pe orice tip de par, insa la pachet cu o nuanta deschis, blond, platinat, se obtine un plus de wow.

 tunsori bob par fin bob inversat

3. Tunsoare bob, usor ciufulita, cu suvite blonde frontale. Aceste suvite vor atrage atentia spre fata, creand un aspect de voluminos in spate.

tunsori bob par fin suvite

5. Tunsoare bob pana la nivelul barbiei, asimetrica. Aceste asimetrii creaza volum prin iluzie. De incercat, sunt o alegere buna pentru un par fin.

 tunsori bob par fin asimetric

In general, tunsorile unghiulare de tipa A-line, inversat sunt cele mai potrivite tunsori pentru un fir de par fin, rar. Acestea creaza mai mult volum si, implicit, un look pe cinste.

Citeste si despre tunsorile bob A-line

 In materie de coloristica, se poate alege alege orice. Insa, culorile de par care avantajeaza un par rar sunt cele mai deschise. Iar, suvitele blonde atrag atentia in mod placut, adaugand miscare acestui tip de par.

Nu va feriti nici de bucle. Pe o tunsoare bob, buclele jucause iti pot garanta un look feminin, si plin de miscare.

 Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.