Tunsori bob A-line care-ti fura privirea

Tunsori bob A-line, din categoria tunsorilor bob unghiulare, sau cele mai moderne tunsori la ora actuala.

Fiind atat de populare, nu am fi suprinsi daca ati deja a avut deja o astfel de tunsoare. Sunteti in cautarea unui nou look si nu sunteti sigure daca un bob este cea mai buna alegere? Cititi urmatoarele:

O tunsoare bob A-line nu tine cont de varsta sau stil de viata. Indiferent de varsta, puteti sa alegeti o astfel de tunsoare.

 Un alt plus pentru tunsorile bob A-line este reprezentat de stil, unul curat si modern. La fel de frumoase, precum tunsorile in stil pierdut, diferenta fiind lungimea scarilor din partea din spate.

Sursa pozelor: pinterest.com

 


Tunsori bob A-line, acestea sunt gandite pentru a va oferi un plus de volum, atat in partea frontala, cat si in cea din spate.

 In plus, daca firul de parul este gros, un bob inversat va elimina greutatea nedorita, asigurand mobilitate. In acelasi timp, parul va avea aspect mai dimensionat, mai ales pentru ca o tunsoare A-line bob dispune de stratificare in partea din spate. Numarul scarilor este variat, fiind ales in functie de grosimea parului si de efectul dorit.

 Opțiunile de coafare ale tunsorii bob A-line sunt, de asemenea, destul de impresionante. Se poate opta pentru stiluri netede, si lucioase sau se poate incerca un stil indraznet, feminin. Bucle sau par neted, tunsoarea bob A-line va arata la fel de spectaculos.

Si cel mai important aspect, aveti libertatea de a modifica lungimea tunsorii: un bob A-line mai scurt, sau o tunsoarea bob lung, va arata la fel de bine.

Ca un rezumat, tunsorile bob A-line sunt de neegalat in diversitatea de stiluri si solutii creative.  Imaginile prezentate mai sus au toate șansele de a va inspira pentru a face cele mai inspirate alegeri. 


>

Leave a Reply

Your email address will not be published.