Tunsori bob in stil pierdut, o alegere perfecta!

Tunsori bob in stil pierdut

Tunsori in stil pierdut

Tehnica
Tunsoarea bob in stil pierdut este una dintre cele mai populare dar si moderne coafuri. Tehnica este astfel gandita, incat tunsorile bob in stil pierdut se potrivesc aproape tuturor formelor de fata si tipurilor de par .

Acum, tunsorile gradate au contururile mult mai clar marcate, folosindu-se diferite tehnici. Scarile sau treptele se adauga pentru a obtine un aspect mai armonios al tunsorii. In combinatii cu nuantele anului, se realizeaza look-uri moderne, care se potrivesc oricui, fiind foarte populare.

Diferente intre tunsori bob A-line, tunsori bob in stil pierdut si tunsori bob inversat

Tunsori bob A-line

Termenul “linia A” se refera, in general, la perimetrul tunsorii. Inseamna ca parul este mai scurt in spate și unghiurile frontale mai lungi. O tunsoare bob in linie A nu va avea straturi sau scari in partea din spate. Aceasta va incadra, de asemenea, fata si barbia.

Tunsori bob in stil pierdut

O tunsoare bob in stil pierdut, graduat este in mod normal acelasi lucru ca cel linie A, singura diferenta este faptul ca, parul este tuns in scari, localizate in partea din spate. Spatele este tuns mai curbat, mai degraba decat un unghi ascutit.

Tunsori bob inversat

Un bob inversat este doar un alt termen pentru un bob in stil pierdut, graduat. Aceeasi tunsoare cu un nume diferite.

Arunca o privire pe galeria de mai jos.

tunsoare bob in stil pierdut

Sursa pozelor :pinterest.com

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *