Tunsori bob in nuante de roscat si roz

Tunsori bob in nuante de roscat si roz, de ce aceste stiluri si culori? Tunsorile bob se vor pastra mereu in tendinte, fiind versatile si usor de purtat. Anul acesta, tunsorile unghiulare, dar si dramatismul nuantelor, va poate garanta un look impecabil, prin care sa fiti admirate si de ce nu, in tendinte.
 
Tunsorile Bob sunt moderne in toate privințele si, prin urmare, sunt imbatabile in zona parului scurt la moda. Pentru ocazii private dar si pentru zile obisnuite, nuantele roscat sau roz sunt adevarate captatoare de atentie. Fie ca este drept, cret sau asimetric, bobul inca este in centrul atentiei si continua sa ia forme noi in 2020.

1. Bob unghiular, scurt si o nuanta super aprinsa de roz. O doamna indrazneata ar putea apela la genul acesta de look si, cu siguranta va face impresie. Un breton drept sa fie o alegere inspirata, dar este corect si asa.

2. Bob undercut, cu par in doua nuante. De doua ori moderna, o data din prisma tunsorii, dar si a nuantelor alese, in contrast puternic, dar perfecte.

 Tunsori bob in nuante de roscat si roz doua tonuri

3. Tunsoare castron, cu breton in tendinte si o nuanta subtila de roscat. Super modern look avand in vedere cele doua elemente incorporate. Este o tunsoare castron extrem de reusita, parul din spate nefiind tuns atat de scurt.Tunsori bob in nuante de roscat si roz inchis

4. Tunsoare bob scurta, asimetrica si un rosu puternic, aprins. Avem un look indraznet, in tendinte care capteaza instataneu atentia. Tineresc si modern, look-ul poate sa fie adoptat indiferent de varsta.

 4. Suvite roz pe un bob A-linie, lejer. O super alegere, mai ales pe un fir de par subtire. Nuantele, dar si tunsoarea, confera adancime si dimensiune.

Tunsori bob in nuante de roscat si roz suvite

5. Super mix, de subtonuri roscat si brunet. Suntem impresionati de stralucirea si luminozitatea acestui look, in tendinte si el.

 Alte modele de inspiratie pentru un look modern in nuante de roscat. Nu exista limite impuse cand vorbim de rosu, roscat si tunsorile bob. De la tunsori scurte, ascutite, asimetrii, bucle, permanent, orice este permis.
 

#6 Bob graduat

#7 Bob cu lungime

 #8 Bob lung, ondulat

#9 Bob scurt, cu breton

 #10 Bob in doua nuante
Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *