Cauti o tunsoare moderna, cu volum? Incearca tunsoarea bob stratificata

Tunsoarea bob stratificata, ce este acest stil si de ce este atat de modern?

Acest stil se potriveste unei lungimi scurte a parului, fiind o alternativa glam a tunsorilor scurte, sau usor medii. O tunsoare bob stratificata ar trebui sa fie in topul preferintelor pentru o schimbare de stil

Acesta tunsoare are un aspect super elegant, cu par mai lung in fata si mai scurt in partea din spate. De asemeni, aceasta tunsoare are incorporate straturi scurte si mici in partea din spate. Celebritati si femei din toata lumea au optat pentru tunsori bob stratificate, ca dovada fiind multimea de poze, in care vedem un look de 10.

 


Cat de fabuloase sunt? Va prezentam mai jos o galerie cu cele mai reusite look-uri, tunsori pentru par subtire sau gros, drept sau ondulat. De la tunsori usor clasice, pana la cele vibrante si indraznete.

Bob scurt, undercut si scari. Aici avem un aspect elegant, scurt ras in partea din spate si lateral. Aspectul undercut este atat de msșto si are un aer modern pe pe popularul bob. Parul lung poate varia in functie de preferinte.

tunsoarea bob stratificata undercut

Stil super scurt. Ca tunsori la moda, puteti alege o tunsoare mai scurta, cu parul deasupra barbiei, un roscat aprins si scari in spate. Acest stil este o alegere perfecta pentru doamnele care doresc o schimbare de look dramatica. Puteti recrea stilul, schimband modelul de breton, dar si nuanta parului.

tunsoarea bob stratificata roscat

 


Tunsoarea bob stratificata, blond neted, elegant. Cand vine vorba despre aceste tunsori, vorbim de versatilitate. Atfel, puteti alege un stil mai scurt, nu trebuie neaparat sa tundeti prea scurt.  Puteți încerca un stil mai lung ca acesta.

tunsoarea bob stratificata drept

Bob in scari pentru parul subtire. O tunsoare moderna, plina de farmec si un blond cald. Se poate recrea stilul in ce nuante doriti.

tunsoarea bob stratificata par subtire

Bob stratificat par ondulat. Acest gen de tunsoare se poate crea si pe un par ondulat. Trebuie sa aveti doar grija cum il coafati.

 


tunsoarea bob stratificata ondulat

Alte stiluri si modele

tunsoarea bob stratificata doamne

 

tunsoarea bob stratificata cenusiu

Citeste si Tunsori ascutite A-line tunsoarea bob stratificata brunet

 


Sursa pozelor : pinterest.com