Tunsorile bob, eleganta la superlativ – galerie foto

Tunsori bob, elegante

Smart-casual-chic-elegant-modern-in tendinte, sunt doar cateva definitii pentru o tunsoare bob. O schimbare de look? Anul acesta, in ceea ce priveste o lungime medie, se opteaza pentru tunsorile bob, in special cel stratificat.

Tunsoarea bob este o tendinta care “nu va muri niciodata”, fiind mereu de actualitate, mai ales din prisma versatilitatii si gamei largi de modele care permit adoptarea acesteia indiferent de fizionomie sau stil de viata. Se pot alege modele scurte, asimetrice, clasice, texturate, graduate, in stil pierdut etc.

 Astfel, in functie de textura parului, exista mai multe stiluri de tunsori bob, astfel o poti alege cu usurinta pe cea care ti se potriveste cel mai bine. insa, cel mai important lucru este ca tunsoarea sa se potriveasca cu fizionomia fetei.
 

Par mediu si tunsorile bob sunt clasice și clasice. Ele pot arata foarte diferit in funcție de model, dar și de stilul in care iti aranjezi parul. Ondulate sau drepte, messy șau elegante, asimetrice sau simetrice, tunsorile bob va ofera aspect modern, diversitate și confort la coafare.

Sursa pozelor : pinterest.com