Tunsori bob cu volum

Volum parului! Cate dintre noi nu isi doresc sa-l obtina? Multe. Se pot obtine prin tunsori, tunsorile bob cu volum fiind un exemplu clar.

Pe cealalta baricada se afla persoanele care au un fir gros, greu. Volumul se poate obtine prin intermediul unei tunsori bine alese, modelele de bob prezentate in acest articol fiind gandite in acest scop.

Tunsorile bob raman oficial in tendinte in 2020, daca doriti o schimbare, sunteti in locul potrivit. Cu atat de multe stiluri disponibile, aveti multe idei de look pentru inspiratie.

Daca aveti un par subtire, fin, si duceti lipsa de volum si textura, ar trebui sa va concentrati pe scari si alte idei. Chiar si un par gros are nevoie de scari pentru a reduce din greutatea parului.

O regula spune ca parul subtire pare mai voluminos, daca este tuns mai scurt.

 Pentru un look dinamic si obtinerea de volum pentru parul tau, poti alege o astfel de tunsoare! Va prezentam idei de look pentru par subtire sau gros, in mai multe nuante pentru orice stil sau gust.

Optati pentru o nuanta de baza, adaugati suvite, optati pentru tunsori bob cu volum, moderne si veti obtine look-ul mult dorit.

Tunsoare cu suvite

Tunsoare in nuante de blond

 Tunsoare pentru parul gros

Alte modele, in galerie:

 

 Tunsorile bob cu volum se potrivesc indiferent de varsta, stil de viata sau textura parului, putand sa fie adoptat chiar si pe un par ondulat natural.

 


 Cel mai in masura sa aleaga o tunsoare potrivita pentru voi, este stilistul. Nu ezitati sa cereti sfaturi in legatura cu ceea ce vi se potriveste.

Tunsoare cu suvite

Tunsoare cu volum

 Tunsoare in nuante de blond

Sursa pozelor:  pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.