Tunsori bob cu breton: eleganta si stil modern

Bob cu breton, stilul care combina elegantul cu modernul

Un astfel de stil este definit ca orice tunsoare bob asociata cu un model de breton. Exista multe tipuri de tunsori care se potrivesc perfect cu breton. Aceastea includ un lob, stratificat, bob unghiular, linie A, geometric, inversat si multe altele.

 Lung, scurt, stratificat, texturat – exista literalmente un bob modern si elegant pentru fiecare forma a fetei si tip de par. Adaugati un model interesant de breton si veti obtine un look elegant! Daca sunteti in cautarea unei noi tunsoari fabuloase, iata cateva modele pentru a va inspira.

Tunsorile bob cu breton au fost întotdeauna sinonime cu eleganța și stilul. Această combinație clasică poate transforma aspectul oricui, oferind o notă de sofisticare și un aer contemporan. Iată de ce tunsorile bob cu breton sunt atât de populare și cum le poți adopta cu succes:
Bob Clasic
Un bob clasic cu breton este definit de linii drepte și o lungime care ajunge în dreptul bărbiei. Bretonul poate fi tăiat drept sau ușor înclinat. Această tunsoare este versatilă și se potrivește majorității formelor de fețe. Poate fi o opțiune perfectă pentru un look elegant și rafinat.
Bob Asimetric

 Pentru un aspect mai îndrăzneț și neconvențional, poți opta pentru un bob asimetric cu breton. Această variantă adaugă o notă de modernitate și mișcare coafurii tale. Lungimea diferită în partea din față și cea din spate adaugă un caracter unic coafurii.
Bob Lung
Dacă preferi o coafură mai lungă, un bob lung cu breton poate fi o alegere excelentă. Această opțiune oferă mai multă versatilitate în stilizare și adaugă un aspect mai romantic coafurii tale.

 Cum alegi un bob cu breton
Indiferent de varianta de bob cu breton pe care o alegi, asigura-te ca discuti cu stilistul tau pentru a determina ce se potriveste cel mai bine formei fetei si texturii parului tau. Bretonul poate fi tuns in diferite stiluri, precum drept, usor inclinat sau suvitat, pentru a adauga unicitate si personalitate coafurii tale. Cu un bob cu breton, vei fi gata sa stralucesti cu stil si eleganta.
Nuante de blond

Pentru doamne

 Nuante de argintiu

Cu suvite

Bob scurt

 Se potrivesc indiferent de varsta, iar stiluri confera un aspect elegant oricarei doamne. Ideale pentru o schimbare de look, va recomandam urmatoarele stiluri cu breton:

1 Model cu lungime pentru parul subtire

bob cu breton
2 Tunsoare tinereasca pentru doamne, cu suvite

 bob cu breton

3 Model pentru parul moale si drept bob cu breton

4 Model cu insertie de suvite pastel

 bob cu breton

5 Tunsoare pentru doamne, stil elegant bob cu breton

6 Model scurt in nuante de roscat aprins

 bob cu breton

7 Model elegant, in nuante de blond, cu breton filat

bob cu breton

8 Model cu volum si suvite

 bob cu breton

9 Model cu mix de suvite

bob cu breton

10 Breton si suvite, look tineresc pentru doamne

 bob cu breton

Stilurile imbina elegantul cu modern, fiind potrivite indiferent de textura parului sau forma fetei. Pentru cele mai bune rezultate, discutati cu stilistul vostru.

De la scurt, in nuante puternic, la cele cu lungime si breton elegant, exista modele pentru orice varsta.

 Fa o schimbare si opteaza pentru aceste stiluri!

11 Model elegant pentru doamne

12 Bob scurt in nuante deschise

 13 Volum si nuante inchise

14 Bob inversat, in nuante de aramiu inchis

 15 Scurt cu breton lateral

16 Tunsoare cu breton asimetric

 17 Bob filat si nuante inchise

18 Bob scurt pentru doamne

 19 Varianta pentru parul subtire

20 Tunsoare pentru doamne

 Sursa pozelor : pinterest.comIndiferent de varianta de bob cu breton pe care o alegi, asigura-te ca discuti cu stilistul tau pentru a determina ce se potriveste cel mai bine formei fetei si texturii parului tau. Bretonul poate fi tuns in diferite stiluri, precum drept, usor inclinat sau suvitat, pentru a adauga unicitate si personalitate coafurii tale. Cu un bob cu breton, vei fi gata sa stralucesti cu stil si eleganta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *