Tunsori asimetrice scurte

Tunsori asimetrice scurte sau poti sa faci o schimbare de look rapida, fara efort, si, in tendinte.

Poate v-ati plictisit de tunsoarea actuala sau doriti ceva nou, extrem de modern si indraznet? Nu conteaza cat timp ati purtat-o sau cat este de cool, poate este timpul sa introduceti ceva indraznet in look-ul vostru. Atunci de ce sa nu incercati tunsori asimetrice scurte? O tunsoare asimetrica este aceea in care o parte a parului este tuns scurt, in timp ce pe cealalta parte se face o tranzitie unghiulara spre un par lung.

 
Exista multe moduri de a aranja o tunsoare asimetrica -desi trebuie sa respectati cumva stilul in care este tunsa. Astfel, puteti incerca mai multe stiluri de a obtine volum, sau, in cazul in care lungimea va permite, sa incadrati cateva suvite ondulate. In ziua de azi, asimetria in tunsori poate insemna mai mult decat tunsori clasice, pornind de la undercut, nou intrate in tendinte. Alegerea este a voastra, noi va prezentam idei moderne de tunsori asimetrice! Alte sugestii!
 

 lateral poate sa fie ondulat pentru a “inmuia” aspectul si a scoate in evidenta ochii mari. O fata lunga, face partida buna cu o tunsoare asimetrica, aceasta devenind mai femina. Asimetria moderna in tunsori scurte este eleganta si se potriveste majoritatii formelor fetei. Functioneaza la fel de bine pentru părul scurt, dar si pe lungime medie.

Bob asimetric

Ondulat

 Chiar si o textura ondulata poate sa primeasca o forma asimetrica, aratand chiar bine. Am ales cateva idei de look pentru a va inspira pentru urmatoarea tunsoare fabuloasa.

Tunsoare pentru doamne

Tunsoare cu breton, un aramiu superb.

Cenusiu si foarte mult volum.

  

Tunsoare undercut

 

Tunsoarea este evidentiata de un roscat puternic.Tunsori asimetrice scurte roscat

 Asimetrie si doua nuante diferite in acelasi look.

Blond

Pentru doamne.Tunsori asimetrice scurte blond perlat

Tunsoare pentru doamne
 Tunsoare undercut
 
Variante tunsori

 O tunsoare indrazneata

Blond si o tunsoare bob, asimetrica

Super roscat, super volum

Sursa pozelor: pinterest.com

 
 


Leave a Reply

Your email address will not be published.