Tunsori medii pentru 50 de ani : Efect de intinerire

Tunsori medii 50 ani, modele de par nici pre lung, nici prea scurt, dar glamour.

Frumusetea nu imbatraneste, dar trebuie intotdeauna evidentiata. Vedeti cum tunsorile medii va pot sublinia cele mai bune caracteristici, chir daca ati trecut de o anumita varsta.

Atunci cand cautam tunsori de lungime medie pentru femei de peste 50 de ani, lucrurile pe care ni le dorim de la un nou look este sa versatil si sa se potriveasca formei fetei, dar si tipului de par. Astazi veti gasi o astfel de tunsoare pentru dumneavoastra: consultati ideile noastre moderne.Cui ii pasa de varsta, cand inca putem impresiona cu propriul stil? De fapt, tunsoarea potrivita este primul vostru pas pentru a reveni la tinere si a impresiona prin frumusete.

Sugestii si idei, galerie foto tunsori medii 50 ani

#1 Bob stratificat pentru doamne 50

tunsori medii 50 ani

Nu va mirati daca stilistul vostru insista pe un bob stratificat: tunsori stratificate de lungime medie pentru femeile de peste 50 de ani sunt impecabile. Aceasta poza este o alta dovada pentru minunatatia tunsorilor bobi si puterea straturilor, deoarece aspectul ei este voluminos si tineresc.#2 Bob filat

tunsori medii 50 ani

Cei care spun ca este imposibil sa aratati ca din reviste atunci cand ai peste 50 de ani, nu au vazut acest filat cu varfuri zimtate. Daca sunteti in cautarea unor tunsori de lungime medie pentru femei de peste 50 de ani, mergeti doar pentru un bob, cu eventuale suvite.

#3 Bob de lungime medie

tunsori medii 50 ani

 

Un alt exemplu de tunsori clasice de lungime medie pentru femei peste 50 de ani care nu vor iesi din trend. Un bob de lungime mijlocie este o optiunea perfecta pentru doamnele cu parul drept si fin, deoarece lungimea sa echilibrată pastreaza volumul natural.
#4 Bob drept cu breton

tunsori medii doamne 50 ani

Parul cu lungimea pana la umeri arata foarte proaspat si bine atunci care breton.Este un fapt binecunoscut ca, daca o femeie dorește sa para cu zece ani mai tanara, alege breton. Potrivit pentru fetele in forma de inima si ascunde barbia. Culoarea parului indraznet va sublinia acest duo!

#5 Bob unghiular pentru parul fintunsori medii 50 ani

Stiti ce aspect uimitor puteti obține cu o mica asimetrie? Un bob unghiular, cu parul scurt pe spate, care merge treptat lungimi in fata, creaaza foarte mult volum. Fiecare femeie cu părul fin visează la salvarea stilului, iar această croială este cea mai bună idee.

Alte modele:Tunsoare medie

Tunsoare in scari cu breton, pentru parul subtireBob inversat

Alt modele de bob inversatOnduleuri si breton filat

 

Bob stratificat cu carare pe mijlocSursa pozelor:  pinterest.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *