Top cea mai buna placa pentru intins parul 2023 – Functioneaza si ca tratament, 2 in 1

cea mai buna placa pentru intins parul

Cea mai buna placa pentru intins parul? Cate dintre noi nu ne-am intrebat acest lucru. Este greu sa faci alegerea corecta, avand in vedere multitudinea de brand-uri si modele pe piata. Am facut o mica cercetare de piata si am descoperit o placa pentru intins parul, absolut fantastica. De ce spunem asta? Pentru ca functioneaza si ca tratament pentru parul, cu efect de regenerare. In plus, vine din Italia, fiind folosita in saloane, dar si acasa.

 

Si totusi care este? Din punctul nostru de vedere, este vorba despre Placa Raimond Italy cu aburi de cheratina de gea, care regenereaza parul. Ne adresam atat voua, frumoase doamne, cat si stilistilor care le folosesc in saloane.

Iata efectul de la prima utilizare:

cea mai buna placa intins parul

 

Si totusi, de ce este cea mai buna placa pentru intins parul? Pentru ca nu mai trebuie sa-ti cumpery spray pentru protectie termica, sau unul cu cheratina pe care sa-l pulverizezi in parul tau, etape normale cand iti intinzi parul. Este bine de stiut faptul ca aparatele care emana caldura, in speciale placile si ondulatoarele deterioreaza parul in timp.

Iata ce spune o clienta care a achizitionat produsul:
“Datorită acestei plăci m am îndrăgostit de produsele Raimond. Recomand din suflet această placa cu abur care restructureaza parul ,lipește vârfurile, PARUL NU SE MAI RUPE. Parul se păstrează coafat( îndreptat sau bucle) pana la 6 zile. Dacă decizi sa nu folosesti placa o perioadă, părul nu revine la structura deteriorată pe care a avut o inainte de folosire,deci nu ești obligată să o folosesti continuu.
RECOMAND”

Iata ce poate face pentru a avea un par drept, neted si sanatos:

Video

Dragele noastre, ce spuneti? Va faceti un cadou la sfarsit de an?
Dragi stilisti, sunteti curiosi sa vedeti cum functioneaza si sa o incercati?
Placa se poate comanda La numarul de telefon 0747 686 585

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *