43 de tunsori pentru fir de par subtire – Diferite lungimi

Tunsori pentru fir de par subtire – cela mai bune alegeri, inspiratie de la stilisti.

Toata lumea isi doreste un par cu volum, usor de coafat si care sa arate mereu bine. Insa, succesul unui look elegant se afla in tunsoarea potrivita firului de par. Din fericire, chiar si in cazul unei grosimi si densitatii insuficiente a parului, se pot obtine stiluri absolut uluitoare.

  

Mai mult, nu este nevoie sa ramanem doar la lungimi mai scurte. Stilistii buni stiu trucuri pentru a face parul subtire sa para mai gros chiar si in tunsori lungi. Cheia unui look reusit in cazului unui fir de par subtire este tunsoare.

Par in nuante de roscat

Nuante de blond

 Par mediu

Tunsoare asimetrica

 
Tunsoare pentru doamne

Tunsoare asimetrica

 Par scurt

Tunsoare pentru doamne

 Tunsoare filata, un pixie bob special

Tunsoare lob

 Iata modele de tunsori pentru fir de par subtire – direct de la stilisti:

Tunsori bob, ideale pentru acest tip de par, insa trebuie alese cu grija si la sfatul unui specialist. La pachet stiluri dragute de vopsire, cum ar fi ombre, balayage sau alte suvite, puteti obtine un look perfect.

 


Ideal este sa se opteze si pentru scari, pentru a obtine si mai multe volum. Bucle lejere sau alte artificii, confera un plus intregului look.

  

Tunsori pixie – potrivite unui fir de par subtire. O tunsoare buna pe o lungime scurta si un fir de par subtire este este cea pixie – formele acesteia sunt perfecte pentru acest tip de par. Orice model de breton se potriveste acestei tunsori.

  

Ca o regula, se recomanda aranjarea parului folosind uscatorul si o perie, pentru a obtine un look plin de volum. Ce modele de pixie se potrivesc unui fir de par subtire. Puteti opta pentru pixie mai lungi, in scari, la pachet cu “suvite”, pixie super scurte in nuante deschise si numai.

 Alte recomandari de tunsori, includ parul pana la umeri, franjurat, cu diverse modele de breton, idei de suvite si multe altele.

 


Alte modele si recomandari:

Par scurt

Pixie bob

 Tunsoare foarte scurta

Par scurt

Bob
 Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.