Suvite tridimensionale – Obtine un look wow

Suvite tridimensionale, alege-le si obtine un look wow

Ce sunt suvite blonde? Acestea prespune adaugarea unor suvite deschise de culoare unor tonuri mai inchise, prin diferite tehnici de colorare, stilistul stabilind acest aspect. Suvitele blonde s-au purtat mereu, insa anul acesta sunt vedeta anului.

Indifirent daca optati pentru stilul mai indraznet, cu suvite mai mari, mai deschise, sau, unele subtile,  optiunile pentru evidentiere prin suvite sunt interminabile.

 Si daca vorbim de suvitare in blond si varietate ei, puteti alege ce va place din spectrul spectrul nuantelor,  inclusiv blond deschis, blond miere, blonda capsu, blond cenusiu sau chiar platinat. Am cautat pentru voi cele mai frumoase combinatii de suvite tridimensionale pe care le puteti incerca, un blond reimprospatat.

Suvite tridimensionale presupune aplicarea de suvite blonde in diferite subtonuri pentru a se obtine un look tineresc, luminos si de ce nu, foarte chic.

  

Ce sunt suvitele tridimensionale? Dimensiunea este un contrast de tonuri deschise si intunecate. Un exemplu de culoare dimensionala poate fi creat prin adaugarea culorii mai deschise la culoarea naturala a parului creand un contrast si aspectul „culori tridimensionale”

 Suvitele si nuantele sunt la discretie, se pot folosi chiar si nuante pastel.

Sursa voastra de inspiratie, suvite blonde!

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *