Blond platinat, 50 de idei de colorare a parului

blond cenusiu

Blond platinat si 50 de indei de integrare a nuantei in cadrul unui look.

Inainte de a incepe prezentarea modelelor, va raspundem la o intrebare simpla – ce este culoarea parului blond platinat? Fiind cea mai deschisa nuanta a graficului de culori de blond, platinatul este o culoare tonifianta, albicioasa, care se potriveste tenurilor palide s deschise. In timp ce arata fabulos cu orice culoare a ochilor, este cea mai buna alegere pentru ochii caprui si albastri.
 
Aceasta culoare a fost intotdeauna populara, iar multe femei o poarta cu drag si acum.  Din acest motiv, este firesc ca multe femei sa isi doreasca un look in aceste nuante. Totusi, platinat inseamna ca trebuie sa va asumati niste riscuri. Parul se va decolora, deci va trebui sa aveti o extra ingrijire a parului si sa intretineti nuanta cat mai bine.

 
 
Blond platinat in variante de balayage, suvite sau ombre

    Blond platinat Blond platinat

 
Blond platinat

 Blond platinat ombre
 Decolorarea parului ar trebui realizat intotdeauna la un salon. De asemenea, par necesita o ingrijire suplimentara. Folositi samponul violet de fiecare data cand va spalati pe par, astfel incat sa nu apara tonuri de galben. Puteti, de asemenea, sa-l amestecați cu balsam entru a obține o masca tonifianta de 15 minute. Balsamul este indispensabil pentru a intretine o culoare eleganta de platinat.

  Blond platinatBlond platinat

Platinat par lung, o splendoare

Blond platinat

 
Blond platinat

 Blond platinat Blond platinat

 Combina platinatul cu o culoare usor inchisa in straturi pentru a adauga o dimensiune , vizibila. Daca aveti parul lung, atunci va recomandăm sa pastrati diferenta in lungimea diferitelor straturi,  dar nimic prea accentuat.

 Blond platinat

 
Platinat si radacini inchise, o idee super trendy anul acesta

Blond platinat Blond platinat

 
Platinat pe un par mediu

 Blond platinat

 
Parul platinat arata bine pe orice lungime, inclusiv pe parul scurt. Daca vorbim de aceasta lungime, este mult mai usor de intretinut.Blond platinat

Scurt si un blond platinat splendid

 Altele modele de inspiratie

 
 
Combinatia de platinat cu alte nuante adauga dimensiune si confera intregului look o atingere personalizata.

 
Tunsori scurte in nuante de blond 


Leave a Reply

Your email address will not be published.