Suvite ascunse pentru orice nuanta de par – Tendinte 2020

Suvite ascunse tendinte 2020, pentru orice nuanta de par si pentru orice gust.

Daca cautati o modalitate de a va condimente culoarea parului in timp ce il mentioneti sanatos si cu un look modern? Atunci suvitele ascunse vi se potrivesc, mai ales ca sunt in tendinte in anul acesta. Si, puteti alege orice nuanta, pe orice nuanta. Acestea sunt un mod jucaus de a conferi un aspect modern intregului look.

Unde sunt plasate suvitele ascunse? Acestea pot sa fie aplicate in partile laterale, breton, sectiuni din spate, si numai. Spunem ca puteti alege absolut orice culoare va place, clasica sau pastel, inclusiv nuante neon. Un strop de culoare pentru un look modern!

 Variante, Suvite ascunse tendinte 2020, in spate.

 

In lateral, diverse nuante, inclusiv cele neon.

 Ce sunt suvitele ascunse? Acestea nu sunt diferite fata de cele normale, insa sunt plasate in mod inteligent sub straturile superioare ale parului, astfel incat sa fie vizibile doar in unele momentele sau cu o anumita coafura.

 Suvitele ascunse sunt modalitatea perfecta de a adauga putina culoare parului (fara a-l vopsi integral). Iata si alte metode ingenioase de a plasa suvite ascunse sub straturile superioare ale parului.

 Si, o pata de culoare frontal, la nivelul bretonului, pentru tunsori scurte.

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.