Roscat si brunet! Nuante de par combinate armonios

Nuante roscat si brunet, combinate armonios in suvite, balayage sau ombre.

Este una dintre cele mai frumoase combinatii de nuante pentru par. Cum se combina? Cele mai frecvente metode de a integra rosu in brunet este prin suvitare, ombre si balayage.  Aceasta combinatue de nuante este o solutie creativa pentru improspatarea unui look in nuante inchise. Din ce in ce mai multe femei folosesc aceasta combinatie de nuante pentru a obtine un look dramatic, romantic si cu profunzime. Si totul se poate obtine prin doua nuante intr-un singur look.

 Schimbare de look? Mai aveti nevoie de cateva idei pentru a obtine un look suav sau indraznet, in functie de stilurile dorite. Pentru a obtine cel mai bun look, luati in considerare nuante care sa se potriveasca tenului vostru.

Nuante roscat si brunet, o asemenea combinatie va da o stralucirea aparte parului vostru, lucru dorit de foarta multa lume. Discutati cu stilistul si vedeti ce model va avantajeaza.

 


nuante roscat si brunet balayage

Roscat si brunet balayage. Una dintre cele mai moderne tehnici pentru a amesteca doua nuante, intr-un mod subtil. Observati ce frumos se imbina cele doua nuante.

 nuante roscat si brunet ombre

Roscat si brunet ombre. Proportia dintre cele doua nuante nu este 50/50, dar regasim roscatul in partea de jos. O look super modern, plin de indrazneala.

 nuante roscat si brunet ascuns

Roscat si brunet, o nuanta ascunsa. Una dintre cele mai moderne stiluri de a purta aceasta combinatie, brunetul este ascuns sub o portiune de roscat.

 Suvite, de diferite lungimi, plasat dupa dorinta fiecaruia. Grandul de intensitate al roscatului, se poate opta pentru nuante puternice de roscat, sau mai inchise.

Roscat si brunet nuante pe o tunsoare pixie. Una dintre combinatiile noastre preferate, roscatul fiind o pata de culoare pe o tunsoare clasica.

 Suvite laterale sau mix. Aici ramane la decizia voastra, practic puteti alege orice, pentru un look unicat.

In principiu, doar imaginatia stilistului poate impiedica obtinerea unui look unic. In rest, nu exista limitari cand este vorba de aceste combinatii.

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *