Nuante puternice de roscat – Sa dam culoare parului

Nuante puternice de roscat, pentru o lume plina de culoare.

Intr-o lume plina de schimbari, roscatul va ramane o culoare de par extrem de populara. Si dintre multe nuante de roscat, fiecare o alege pe cea care ii se potriveste. Cele mai populare nuante sunt roscat aprins, rosu, mahon sau burdungy.

 Indiferent de anotimp, roscatul ramane in tendinte. Singura diferenta poate sa fie reprezentata de anotimp, in sezonul rece multe femei opteaza pentru nuante mai inchise de roscat.

Roscatul puternic este modern si versatil.

 


Nuantele de roscat puternic, deschis se poarta mai mult decat cred unele persoane. Aceste nuante confera parului stralucire, adancime si mai mult grosime.

Aceste nuante pot fii obtinute prin diferite tehnici, inclusiv decolorare, semi permanent, in functie de culoarea de baza a parului, si intensitatea care se doreste.

 Roscat integral

Ombre, nuante puternice de roscat

Daca nu doriti un roscat integral, puteti opta pentru ombre, si astfel se coloreaza doar lungimea mijlocie sau varfurile parului. Prin ombre, poti testa si culoarea, cum iti evidentiaza tonul ochii si tenul, astfel poti incerca un roscat integral pe viitor.

 Suvite, nuante puternice de roscat

Nuante deschise de roscat in suvite poate fi folosite pentru evidentierea parului blond sau brunet, in diferite combinatii.

 Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *