Nuante de roscat sau magenta pentru parul tau

roscat

Nuante de roscat in functie de ten, vedeti ce sa alegeti in functie de culoarea tenului.

Gata pentru o schimbare a nuantei parului: ce ziceti de roscat? Aceasta culoare face cu siguranta o impresie de durata si exista atat de multe nuante din care sa alegeti!

Parul roscat arata cel mai bine atunci cand este viu, nesters. Trebuie sa va asigurati ca utilizati doar sampoane, balsamuri si alte produse pentru par, special concepute pentru par vopsit. Produsele obisnuite vor estompa culoarea si parul va deveni uscat si fragil.
 Soarele va estompa repede nuante de roscat, protejati parul cu o palarie sau esarfa.
Spalati-va parul mai putin, deoarece supra-samponarea va face ca roscatul sa se estompeze. Samponul uscat este un salvator pentru cei parul roscat.

 Alege o nuanta care sa se potriveasca cu culoarea ochilor si tonul pielii voastre.

 Acest articol va va oferi cateva optiuni pentru colorarea parului in nuante de roscat in functie de ten.

Inainte de a prezenta modurile in care alegeti nuantele de roscat, sa vedem cateva idei spectaculoase:

Roscat roz, o nuanta populara

Mix suvite

 Degradee

Un roscat subtil

Magenta

Roscat intens

  

Ghimbir stralucitor, o nuanta ideala pentru doamnele care poarta un blond mediu si vor o schimbare, pentru un ten cald.

Aramiu trandafiriu-roz. Daca tenul vostru are un aspect piersica, nimic nu va functiona mai bine decat o nuanta de aramiu, cu tenta roz la varfuri.

 nuante de roscat in functie de ten

Portocaliu – roscat. Acest stil este probabil cea mai cool si usor de obtinut. Desi este destul de rara, fetele cu tonuri de piele palide pot obtine un aspect perfect autentic, amestecand roscat cu portocaliu.

Rose gold. In trend, cu tonurile de aramiu, se potriveste tenului bronzat, portelan sau masliniu.

 Aramiu roscat. Acest amestec stralucitor de tonuri de portocaliu, saten si rosu este extrem de potrivit pentru cele cu tenul auriu, piersica sau tenul mediu si ochii caprui, verzi sau albastri.nuante de roscat in functie de ten

Roscat ghimbir. Daca doriti sa aveti o culoare roscat mai naturala, aceasta nuanta de roscat mediu este perfecta. A fost făcută pentru cei cu piele palida, pistrui si ochi caprui sau verzi!

Aramiu piersica. In timp ce arata ca un aramiu clasic, are un ton moale auriu de piersica care se ascunde dedesubt. Daca aveti un ten deschis cu o nuanta piersica, ati gasit nuanta perfecta.

 Aramiu coral. Cu un aspect destul de coral, care ofera instantaneu o noua abordare a culorii clasice de aramiu, aceasta culoare se va potrivi celor cu tonuri calde si medii ale pielii. Roscat visiniu. Superbul mix de saten si visina se potriveste cel mai bine cu tonuri reci sau profunde ale pielii si ochi intunecati.
 Burgundy. Această nuanta dramatica de rosu-violet inchis este perfecta pentru tenuri de maslinii sau intunecate si ochi albastri sau caprui.

 
nuante de roscat in functie de ten

Magenta. Aceasta nuanta este excelenta pentru doamnele care au ochii intunecati si un ton mediu sau inchis al pielii. nuante de roscat in functie de ten

Roscat catifea. Acest roscat profund se potriveste extrem de bine cu tenuri maslinii sau intunecate. Este perfect pentru doamnele cu ochii verzi sau albastri.

 Roscat rubiniu. Aceasta culoare dramatica este foarte intensa si merge bine cu ochii de un albastru deschis sau verde si un ton mai pal.

Roscat violet, cele doua nuante se potrivesc unui ten inchis.

 nuante de roscat in functie de ten

Roscat winenuante de roscat in functie de ten

Roscat roz. Culoare este extrem de bogata si vibranta. Daca aveti ochi verzi, alegeti aceasta nuanta.
nuante de roscat in functie de ten

Roscat aprins, piersica vibrant. Cel mai bun lucru este, o nuanta dramatica ca aceasta se va potrivi cu orice ten.

 nuante de roscat in functie de ten

Roscat sangria. Daca aveti un ten deschis, combinatia de radacini intunecate si tranzitia lina la roscat sangeros va scoate in un ten palid. Se potrivesc si celor cu tonuri de piele medii pana la intunecate.
nuante de roscat in functie de ten

Sursa pozelor:  pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *