Nuante de par – Culori de par care intineresc

Nuante de par,  prezentate in functie de culoarea tenului, dar si cele mai bune alegeri pentru un efect de intinerire.

Stiati ca doar prin schimbarea culorii parului vostru cu o nuanta sau doua, puteti scapa de ani buni din varsta reala si va poate ajuta sa aratati mai tinere? Este adevarat! Expertii spun ca pe masura ce imbatranim, culoarea parului poate sa fie un factor definitoriu pentru mentinerea unei straluciri sanatoase a parului si un aspect tineresc.
 
Pe masura ce foarte important ca nuantele pe care le aveti in par sa se potriveasca cu tonul pielii. Nuantele de par prea intunecate sau fade și grele pot imbatrani extrem de mult si schimba intregul  look, chiar daca ascund firele carunte.

 


Nuante de par, in functie de culoarea tenului – pentru un efect de intinerire

Nuante pentru un ten palid

Nuante de par ten palid

Julianne Moore arata minunat la 55 de ani, iar unul dintre secretele ei de frumusete fara varsta este parul fabulos! Julianne Moore este exemplul perfect femeie a carui culoare a parului o face sa para mai tanara.

 

Nuante pentru ten alb/fair cu subtonuri de galben si masliniu

Nuante de par ten alb

Nigella a facut alegerea corecta atunci cand vine vorba de o culoare de par splendida, optand pentru nuante de maro inchis si luxos care-i confra un aspect vibrant si tineresc. Culoarea bogata a parului creeaza un contrast frumos tenul deschis si nuanta ochilor inchisi la culoare.

 Pe langa faptul ca este  la moda pentru noul sezon, o culoare mai inchisa va oferi parului vostru o stralucire lucioasa, care reflecta lumina si care va poate face sa pareti mult mai tinere decat varsta voastra.

Nuante pentru ten rozaliu

Nuante de par ten rozaliu

Julia Roberts, in varsta de 48 de ani, imbatraneste cu gratie, iar parul continua sa arate splendid. Tonul saten-auriu este perfect pentru acest ton de piele, deoarece pare interesant, sanatos, lucios si, cel mai important, nu este prea intunecat sau prea roscat, adica supraincarcat si, implicit, care imbatraneste.

 


Nuante pentru ten masliniu

Nuante de par masliniu

Demi Moore, in varsta de 53 de ani, este un exemplu excelent despre cum poti sa porti culori de par mai intunecate pe masura ce imbatranesti - daca ai tonul potrivit al pielii.

 Cu tonul natural de piele masliniual lui Demi, aceasta poarte sa poarte parul in nuante inchise, lucioase. Acest lucru ii face ochii sa iasa in evidenta purtand o culoare atat de dramatica. Pentru un efect mai soft, puteti opta pentru suvite caramel, subtile, in  jurul fetei, pentru a se potrivi cu tonul pielii.

Nuante pentru ten inchis

Daca aveti pielea naturala inchisa, atunci aveti avantajul de a putea purta o nuanta mult mai inchisa a parului pe masura ce imbatranti. O culoare bogata a parului, cum este cea a lui Naomi, ofera parului o stralucire naturala, ceea ce il face sa para proaspat, sanatos si tineresc. Ulterior, puteti opta si pentru cateva suvite cenusii.

 Nuante pentru par carunt

Fiti mandre de parul carunt! Nu este nimic in neregula a alege parul natural si nu mai doriti sa va vopsiti. In ciuda credinTei populare, parul cenusiu, gri nu mai inseamna batranete, de fapt este chiar opusul. Multe femei profita la maxim de tonurile lor naturale de gri.

 Pentru a va asigura ca stilul vostru arata tineresc, adaugati tonuri argintii metalice care vor evidentia culoarea, reflectand lumina. Indiferent daca parul este gri natural sau vopsit, rugați-l pe stilistul vostru sa adauge cateva suvite perlate in jurul feței sau nuante metalice pentru a adauga stralucire parului.

Sursa pozelor: womanmagazine.co.uk 


Leave a Reply

Your email address will not be published.