Portocaliu “ars” – Top culori de par pentru vara

Culori de par pentru vara, ce alegem in contextul actual? Asteptam sau ne vopsim acasa? Asta pentru ca in tendinte a intrat o frumoasa nuanta de par, portocaliu “ars”. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta nuanta este un roșu „ars”; culoarea este formata din nuante de cupru si portocaliu, dar este recreata printr-un amestec de diferite tonuri de rosu. Nuante splendide pentru doamne frumoase.

 Rezultatul este o nuanta exploziva si plina de viata, potrivit pentru oricine doreste un look impecabil. Nuanta se poate obtine in principiu pe orice alte nuanta:daca sunteti blonde, alegeti o culoare la intensitatea dorita, insa daca aveti parul mai inchis, probabil va trebui sa recurgeti la decolorare.

#1

culori de par vara 2020 portocaliu mediu

 #2culori de par vara 2020 portocaliu deschis

Citeste si Roscat aramiu nuante

#3culori de par vara 2020 portocaliu lucios

#4

 #5culori de par vara 2020 portocaliu bob

#6

 Culoarea parului portocaliu ars este cea mai noua tendinta in materie de culori de par. Această nuanta stralucitoare poate retine orice culoare și textura, datorita in parte amestecului de rosu vibrant si nuanțe de tonuri care creeaza un aspect portocaliu ars.

 


Avem bucle, avem ombre hair sau suvite, toate arata impecabil cu aceasta nuanta. Coafurile, de asemenea, sunt scoase in evidenta de aceasta nuanta vibranta, indrazneata si extrem de frumoasa.

Culori de par vara 2022, portocaliul ars in modele incredibil pentru un look reusit.

#7

#8culori de par vara 2020 ombre

#9

 #10culori de par vara 2020

#11

 #12

Dar si suvitele arata bine, mai ales in contrast cu o nuanta de baza inchisa, de exemplu, brunet. Daca nu doriti sa faceti o schimbarea prea mare, incercati suvitarea, alegeti intensitatea dorita si eventual, puteti opta pentru o nuanta integrala.

Frumoase si impecabile, pacat ca nu sunt foarte adoptate de foarte multe femei, acest lucru fiind posibil si din cauza faptului ca este o nuanta destul de greu de intretinut uneori. Dar, acum, in tendinte ombre hair, nu trebuie sa va vopsiti atat de des.

#13

Sursa pozelor : pinterest.com
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *