Blondul roz, o nuanta extrem de populara

Blond roz nuante, si o culoare extrem de populara. Si daca blondul cenusiul este mereu in topul preferintelor, este urmat de cel roz gol. Nuante extrem de frumoase de blond rose gasim pe Pinterest, fiind in topul preferintelor femeilor de toate varstele.

Undeva intre roz, blond capsuniu si roscat, se afla o nuanta superba, blondul roz. Subtonurile de blond sunt apropiate de culori naturale, iar rozul se amesteca perfect. Intensitatea culorii, dar si modul de dispunere, ramane la alegerea fiecaruia.Aceasta nuanta a intrat in tendinte in 2018 si inca starneste interes. Exista multe variante de a obtine aceasta nuanta, insa in principiu implica decolorarea. Astfel, trebuie sa va asigurati ca va lasati pe mainile unui stilist. Si daca vorbea de variatii si dispunere, sa vedem cateva idei de look.

blond roz nuante inchis

Blond roz nuante lucioase, inchise. Partea buna la aceste culoarea de par este faptul se poate jongla cu subtonuri si nuantele. Un roz mai inchis, in amestec cu blond, va crea acest look stralucitor.

blond roz nuante piersicaBlond roz piersica. Adaugati un subton piersica si obtineti un aspect jucaus, chis si luminos.

blond roz nuante ombre

Blond roz ombre. O combinatie perfecta pentru femeile cu parul inchis la culoare. In acest fel, puteti testa nuanta.

Roz blond aplicat prin balayage. Suvite subtile si armonios imbinate.

Blond roz inchis, aplicat la radacini. Se poate combina si cu un blond cenusiu.

Blond roz deschis pastel, pe o tunsoare scurta.Aceste nuante blond roz, dupa cum observati se pot combina in stiluri diferite. Aveti de unde alege.

Cand despre intretinerea acestui blond, se recomanda vizita la silist macar lunar.

Sursa pozelor : pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *