Cum sa iti tunzi bretonul acasa – Cum te tunzi singura

Cum sa iti tunzi bretonul acasa

Cum sa iti tunzi bretonul acasa, vezi compilatia cu cele mai bune metode a obtine o coafura acasa. Avand in vedere situatia actuala, cea a carantinei, multe persoane nu reusesc sa mai treaca pragul saloanelor de coafura.

Astfel, in special cele care au breton sau par scurt, sunt nevoite sa ia masuri acasa. In prezentul video, aveti cateva metode prin care puteti scurta parul crescut, fara a merge la un salon.Cele mai comune metode presupun sa luati o cantitate de par de la frunte, egal, sa-l rasuciti intr-o coada si sa taiati. Se lasa liber si se fac retusuri, poate nu este egal. Acesta se poate si fila, destul de usor.

 


Metode, stiluri incercate de a modela un breton. Cum te tunzi singura, sau cum sa iti tunzi bretonul acasa, intr-o serie de diferite metode, mai jos:

 

Nu este, nici usor, insa puteti incerca. O alta varianta pana se redeschid saloanele, este sa prindeti bretonul cu o clama de par. Este o metoda destul de usoara pentru a trece mai usor prin tranzitia cresterii parului.

 

Daca totusi nu mai puteti astepta, puteti incerca una din metodele prezente in acest clip. In fond, parul va creste din nou si, in caz de nereusita, se poate remedia problema. Este recomandat sa aveti totusi ustensile bune pentru a reusi. Aici vorbim de un pieptene bun, dar si de o foarfeca. Ideal ar fie sa aveti si una speciala, pentru filat, insa nu toata lumea are asa ceva acasa. Daca nu, improvizati.

Citeste si Cati centimetri creste parul intr-o luna?

 Atentie la parul umed. Daca il tundeti cand este ud, exista riscul sa il tundeti prea scurt. Puteti incerca doar sa pulverizati foarte putin apa, dar recomandarea ar fi sa incercati pe parul uscat.

Noi va dorim mult succes si rabdare!

Soursa: youtube.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.