Blond rose, una dintre cele mai populare nuante ale sezonului

Blond rose, una dintre cele mai minunate nuante ale sezonului.

Sezonul Rosé s-a terminat, insa nu si cand vine vorba de culoarea parului. Hair stilisti de renume declara ca, blondul rose, este una dintre cele mai populare nuante pe care le puteți obține in acest sezon.
 
Pentru un look modern, se recomanda o nuanta mai deschisa in jurul fetei, si una mai inchisa spre radacini. Se recomanda suvitarea de la mijloc pana la varfuri, pentru un look extramodern.

Desi este mai usor pentru blonde sa adauge putin roz in par, se recomanda și pentru brunete cu subtonuri calde. “Aceasta culoare de par va accentua tonurile de piersica și auriu la femeile cu tonuri de piele mai calde.

 

 


Nuanta blond rose a fost interpretata in moduri diferite, de la cea profunda “trandafir desert” pana la suvite subtile de rose sau ombre.

Undeva intre roz, capsuna si roscat se situeaza o nuanta extrem de populara: blond rose. Aceasta nuanta este compusa din blond auriu si roz moale, o combinatie perfecta.


Subtonurile aurii se apropie de nuantele naturale astfel incat rozul se integreaza perfect in combinatie. Va puteti juca cu nuantele, crescand intensitatea culorii si locul plasarii, ideea de baza este ca puteti obtine un look minunata.

 blond rose blond rose

 blond rose

 blond rose

blond rose

 blond rose

 

 

Sursa pozelor : pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *