50 modele de tunsori pixie – Tunsori pixie moderne

Modele de tunsori pixie, 50 de imagini cu cele mai moderne stiluri

Stilul pixie se potriveste oricarui tip de par si oricarei varste, insa  trebuie sa se tina cont de forma fetei daca se doreste adoptarea acestuia. Stilul pixie este unul dintre cele mai populare trenduri in materie de hair style, vedete nationale si internationale il adora.

Tunsorile pixie sunt extrem de versatile, practice. Cu toate acestea, sunt destul de pretentioase cand vine vorba despre coafarea acestora. Se recomanda folosirea moderata a unor produse de styling pentru a finisa look-ul, cum ar fi:

   • ceara de par – Hair Lock de la Matrix Design Pulse
  • fixativ – Lock Finishing Spray, Londa Professional
  • pudra pentru volum – Matrix Height Riser 7G

Ai grija sa le indepartezi seara prin spalare!

 Anul acesta, in mare trend sunt tunsorile castron, tunsorile scurte cu breton lateral, cele cu volum sau look-urile in doua nuante. In functie de preferinte, puteti opta pentru tunsori ultra scurte, sau undercut, cu doua lungimi si nuante diferite.

 


Tunsori si stiluri, moderne sau elegante, pentru un look tineresc si la moda. Parul scurt reimprospateaza un look, creeaza forma si un aspect modern.

       Nu uitati de suvite, in diverse nuante, aceasta creeaza iluzia de volum si adancime. Puteti alege si nuante pastel, la pachet cu tunsori scurte, in special pentru sezonul estival. Pentru a va regasi look-ul perfect, discutati cu un stilist, acesta va poate ajuta sa gasiti cea mai buna tunsoare.

         Nuante frumoase, forme elegante si moderne, totul pentru un look reusit. Secretul, forma portrivita texturii si un stilist priceput.

      Sursa pozelor : pinterest.com

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *