Pixie scurt si lung – Cum porti parul scurt

Pixie scurt si lung, modele interesante pentru 2022
Short hair, don’t care. Din celebra zicala engleza, parul scurt, nu-mi pasa, despre aceasta atitudinea este vorba in acest articol. Cliseu sau nu, este o realitate.

Daca nu ati avut niciodata parul scurt, sau nu atat de scurt, va prezentam fotografii cu tunsori pixie si lung extraordinare, de inspiratie pentru urmatorul vostru look. Se pare ca in momentul in care se face o trecere de la lung la scurt, unele persoane au sentimente de relaxare si improspatare. Sa fie asa? Ar trebui, deoarece tunsorile din ziua de azi sunt din ce in ce mai scurte.
 Multe femei declara ca isi doresc tunsori cat mai scurte. Asta deoarece pe langa faptul ca sunt convenabile, sunt extrem de feminine si scot in evidenta frumusetea naturala a purtatoarelor. Nu se adreseaza doar femeilor ocupate, ci si mamicilor, domnisoarelor etc.

 

 


 

Parul scurt este preferat de acele femeie care, din diverse motive, nu isi permit sau nu vor sa-l poarte lung. Sau, au un stil de viata mai agitat si considera ca parul scurt li se potriveste cel mai bine. Altele, pur si simplu prefera stilul scurt, indiferent de stilul lor de viata.

Blond

Pixie scurt

 Modern

Articolul de azi este despre tunsori pixie, cele mai moderne alegeri de tunsori pentru 2022. Modele actualizate, super scurt sau mai lung, cu volum pentru a adauga inaltime si multe altele.

Pixie foarte scurt

Pixie cu lungime si suvite
 Model asimetric

Pixie scurt cu breton lung. Dacă sunteti in cautarea unei schimbari totale, atunci puteti opta pentru acest stil. Nuanta de blond si o tunsoare scurta, cu breton lateral, arata fabulos.

Pixie scurt si lung blond

Pixie undercut. Una dintre cele mai moderne variante de tunsori pixie in 2022. Arata chic, fabulos, dar si foarte trendy. Partea din spate are o lungime super scurta.
 
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pixie scurt si lung

Tunsoare pixie in scari. Daca iubiti volumul, acesta este stilul pentru care trebuie sa optati. Un stil ideal, sanatos, inalt si grozav.

 


 

Pixie scurt si lung scari

Stil glam. De ce acest stil? Desi parul este super scurt, observati ce aspect feminin si elegant are aceasta tunsoare?

 


Pixie scurt si lung 2020

Alte modele

Pixie scurt si lung cenusiu

 Pixie scurt si lung brunet Pixie scurt si lung roscat

  

Tunsori pixie pentru doamne cu varsta 50+

Pixie scurt si lung doamne

Nuante violet cenusiu

Sursa pozelor : pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published.