20 de idei tunsori in scari care incadreaza forma fetei, indiferent de textura parului

tunsori in scari

Tunsori in scari poze, idei pentru parul subtire sau gros

Bine de stiut, una dintre cele mai populare si practice tunsori este reprezentat de stilul stratificat, cu scari in diverse lungimi. Tunsoare populara in saloane, printre femei de orice varsta. Si de ce sa nu recunoastem, este un stil avantajos pentru parul subtire sau gros.
 Citeste si Tunsori scurte pentru forma fetei rotunda
Scarile de incadrare a fetei sunt tunse in jurul fetei pentru a creea suvite de diferite lungimi si pentru a va rafina trasaturile fetei sau pentru a da coafuri un nou aspect.
 Desi uneori vin “la pachet” cu breton, scarile au multe avantajeze precum: schimb de look si reimprospatare, versatilitate in coafare si intretinere redusa atunci cand parul creste. Avem o galerie cu 20 modele tunsori in scari poze, idei.

Tunsori in scari poze
 
Tunsori in scari poze
Tunsori in scari poze
Tunsori in scari poze
Tunsori in scari poze
 
Tunsori in scari poze Tunsori in scari poze
 
Tunsori in scari poze Tunsori in scari poze Tunsori in scari poze
Scarile pot varia ca lungime, nu se impune aceeasi dimensiune. Pentru un aspect mai proaspat, se pot adauga cateva suvite de contrast, sau, un tip de breton. Idiferent de modelul ales, discutati cu stilistul vostru inainte de a face schimbari. Sau, se fac alegeri in functie de textura parului, forma fetei, dar si alte detalii.
 

 
Stratificarea usoara din apropierea fetei adauga atat miscare, cat si textura acestor parului drept. Acest tip de stratificare permite pastrarea densitatii parului.

Odata ce vedeti aceste stiluri cu scari care incadreaza fata si ofera diversitate si frumusete, poate veti obtine putina inspiratie in alegerea noului look. Asigurati-va ca discutati in detaliu despre dorintele dvs. cu stilistul vostru inainte de a face o transformare in acest sens.
 
Adoptarea de scari de incadrare a fetei pentru parul mediu sau lung este o modalitate de a tunde parul in diverse moduri pentru a schimba usor aspectul fetei. Facand acest lucru, puteti da fetei dumneavoastra un aspect usor diferit. De exemplu, o fata rotunjita poate parea alungita sau marginile unei fete de forma patrata se pot “indulci” . 

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.